Saturday, April 12, 2008

iTwitter

Şi pentru că lui Gogu Kaizer nu-i place ca un articol serios să stea în fruntea listei, revine la ale lui. În primul rând, avem asta de la Dominus:


În al doilea rând se dă următoarea problemă:
Ce tastatură trebuie să îşi ia Gogu Kaizer, astfel încât atunci când butonează noaptea, aceasta să nu scoată niciun sunet, iar Scorpy să doarmă cu spume în continuare, fără să mai arunce în Gogu Kaizer cu obiecte nelineare, dure şi contondente, zicându-i că face uber gălăgie? De exemplu, în acest moment tastatura e cam zgomotoasă, dar cel de-al treilea simţ al lui Gogu Kaizer îi spune că o chestie neidentificată zboară către creierii lui. Acum Gogu Kaizer poate pune acea propoziţie la timpul trecut, mersi .

În al treilea rând, twitter, frate! Gogu Kaizer haz it!

8 comments:

  1. Eu vreau ca Gogu să-şi ia o tastatură din catifea. bliomarin, nu vişinie, să nu spună nimeni gogu, cu g de la ghei. pe de altă parte, o tastatură naturistă ar fi mai culă. nici din asta n-are nimenea, dar pot sa descriu: e făcută din ţărână şi pe ea creşte un muşchi fin, ca pe copaci, de ştii după aia unde e nordul. când afli unde e nordul, poţi să-l găseşti pe Moş Crăciun care să-ţi aducă tastatura asta pe care am vizualizat-o uite acum. A treia variantă, cea mai economicoasă, pentru că nu trebui să o uzi tot timpul, ar fi o tastatură din catifea verde, să pară că e din aia cu muşchi crescut pe ea.
    Da' n/ar fi mai bine să dormi noaptea, de fapt?

    ReplyDelete
  2. incearca logitech ultra flat ;)...nu se aud tastele chiar daca apesi ca disperatu' pe ele...eu am luat-o ca sa nu se trezeasca "scorpia" cand tastez, si se pare ca functioneaza...
    ps: n-are buton de print screen :|

    ReplyDelete
  3. mucles, ia d-aciulea cu bec, sa nu-ti bagi destele in ochi:

    http://www.pc-coolers.ro/produs.php?id=469

    ReplyDelete
  4. Care e id-ul de TWITTER al lui Gogu?!

    ReplyDelete
  5. http://www.bizoo.ro/firma/enetshop/vanzare/13133/Tastatura-laser-virtuala


    Ia la tata din tzigare ...:) Tastatura asta face galagie proportionala cu forta cu care vei lovi masa

    ReplyDelete
  6. Laptop.Asta nu "suna" asa tare.Pe incercate.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.