Wednesday, September 27, 2006

Frustrari nocturne

A sta aiurea la 1 AMin in fata calculatorului nu prea face bine la hobby-ul lui Gogu Kaizer. Adica somnul, bre. Da' chiar... Cum ar reactiona un angajator cand ar vedea in siviul lui Gogu Kaizer ca unul dintre hobby-urile lui e sa doarma? Gogu Kaizer n-ar nega, pentru ca undeva mai sus, intr-o rubrica obscura, a zis ca una din calitatile lui e sinceritatea.

Reatebeu' a demonstrat din nou ca e o adunatura de bolovani cubici care nu sunt in stare nici sa stea pe loc. O maimuta dresata si imbracata ca Andreea Marin la "Surpriză! Mă-ta!" ar putea organiza mult mai bine situatiile de criza decat ornitorincul ala care se ocupa acum. Doo ore a facut Gogu Kaizer cu un 105 de la Piata Presei pana in Drumul Taberei. De ce? Pentru ca 41 nu circula. De ce? Pentru ca era meci. De ce? De ce nu? Au preferat sa incurce juma' de Bucuresti ca sa aiba francezii unde sa parcheze.

Francezii. Bestial. Gogu Kaizer si-a adus aminte de francezi... Hehehh... E o treaba amuzanta cu francezii astia... Gogu Kaizer nu prea poate sa-i suporte. Nu e nationalist si nici rasist si nici cum dracu' se numeste atunci cand cineva nu suporta o natiune intreaga. Nu, nu arab. Care dracu' e denumirea aia? Pana isi va aminti, Gogu Kaizer se va multumi cu termenul de "francofob". Simbolurile nasurilor ascutite, ideologia transpiratiei la nivel de arta si, lucrul mai enervant decat o baba de 83 de ani intr-un tramvai, limba franceza. Astea sunt principalele 3 motive pentru care Gogu Kaizer nu-i suporta pe francezi.

Mesaj pentru ei in limba lor: "Dami gospodar, tocino taka guliama sestrischi lecanoci deta! Bogarsca nationalna televisia prestaviat vnemoga hituvete vnes na radio fresh!". Si asta e doar un dialect. Eh, a glumit si Gogu Kaizer putin. I-a pacalit pe francezi. Tradus din germana in franceza, aia ar suna asa: "Leo bli du bla et nous, chez che vuz ave preparee pur ojurdui tujur rian je suis la parpalac, mee deombla la ta tlon ble blu!"

Muriti in bezna!

5 comments:

  1. Stii ce e amuzant?

    Ca, xenofob, termenul care desemneaza ura fata de alte natii, vine din franceza.

    XENOF'OB, -Ă, xenofobi, -e, adj., s.m. si f. (Persoană) care manifestă ură faţă de persoane de altă naţionalitate sau faţă de alte popoare. - Din fr. x'enophobe.

    ReplyDelete
  2. p.s: cineva sa scoata virgula aia! si sa-mi vanda repede o vocala!

    ReplyDelete
  3. cacam-as pe transportu` lor in comun, oricum, tot raul spre bine, daca tot n-am mai putut ajunge acasa la mine, am ajuns acasa la pretena :D

    ReplyDelete
  4. Din Rahova pana in Drumu Taberei, pe jos, la ora 22:00... bine ca am picioare lungi ca am facut doar 1 ora. :))

    Huaaaaaaaa franceJii!

    ReplyDelete
  5. Alo, domnu' cu copy+paste. Da, dumneata, cel din ultima banca (audioslave).
    Termenul "Xenofobie" nu l-au inventat francezii, ci... grecii.
    Cuvant compus din Xenos (strain) + fobos (teama, frica).

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.