Tuesday, September 26, 2006

Intrebarea zilei

Ce se intampla daca imi iau concediu permanent?

6 comments:

 1. Daca iti iei concediu permanent se cheama ca Gogu Kaizer a dat bir cu fugitii la sanatoriu, iar Scorpia o sa le spune intrebatorilor ca Gogu Kaizer e in concediu prelungit.

  Dar ce se itampla cand te intorci dintr-un concediu permanent? La asta as vrea sa stiu si eu raspunsul...

  ReplyDelete
 2. mai anon, nu intelesesi nimic... nu Gogu Kaizer isi ia concediu permanent, ci impostoru' asta care scrie din cand in cand pa blogea la Gogu Kaizer...

  mai nene, credeai ca nu ne prindem??? poate punem cainii pa matale, sa te inveti minte sa nu-l mai impersonezi pa Gogu Kaizer cand nu e prin preajma...

  ReplyDelete
 3. hobby-ul tau devine full-time job

  ReplyDelete
 4. - GK va fi cautat de toate organele competente pentru a esplica de ce a facut acest lucru. iar cand va fi esplicat, va fi pus sa esplice din nou, si din nou, ... pana va intelege si GK de ce a facut acest lucru.

  - scorpia lui GK ii va cere acestuia sa ii explice de ce a facut acest lucru. insa Scorpia, cunoscand dinainte motivele lui GK, va cere alte motive, iar acesta va fi nevoit sa apeleze la imaginatia sa, conform punctului anterior, a.i. acesta sa scape de lovirea cu usa de la lift, calcarea cu buldozerul, impuscarea cu BFGu sau taierea unghiilor cu drujba.

  - totul ii va merge lui GK pe dos.

  - GK se va plictisi peste masura.

  - GK va incepe sa creada in superstitii.

  ReplyDelete
 5. Pai, e simplu: Gogu Kaizer, dupa propria'i limba, va muri (pieri) in bezna. Punct.

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.