Tuesday, December 14, 2010

Friends, s11e01

În săptămâna de dinaintea goldului, Gogu Kaizer stătea relaxat pe o canapea într-o sufragerie random. Canapeaua, venită la set cu două fotolii meseriaşe, în care te aşezi şi uiţi tabla înmulţirii cu 7 de lene, era aşezată în faţa unui mare televizor. Gogu Kaizer probabil se juca ceva, pentru că altfel nu-şi explică existenţa duetului canapea - televizor mare.

Aşa. Pe canapea, în dreapta lui Gogu Kaizer, şi pe cele două fotolii, stăteau la fel de relaxaţi ca şi el vreo trei zombie. Acuma, orice om normal s-ar fi trezit în momentul ăsta, pentru că nah, sunt nişte zombie lângă tine ffs, iar tu visezi, dar nu ştii că visezi, deci bagi nişte isterie, nişte urlete, nişte râgâieli sau ce mai ai tu la îndemână şi te trezeşti căzând din pat. Dar Gogu Kaizer nu, el dă "skip" la partea asta şi, ca un tulburat psihic ce e, prestează despre jucat pe ditamai televizorul şi despre socializat cu zombie ăia.

Pentru că toată scena i se părea la fel de plauzibilă ca un concert de-al lui Hruşcă de sărbători, Gogu Kaizer comenta în timp ce zombie-ul din dreapta lui dădea damage la ce se juca el acolo. În secunda în care personajul zombie-ului moare, iar pe ecran îi apare "Game Over", Gogu Kaizer explodează în glume de clasa a treia, copleşit de unicitatea momentului. Ceea ce, în momentul de faţă, pare perfect logic, pentru că, nah, cât de des ai ocazia de a face mişto de un zombie, rait? Aşa că Gogu Kaizer a apăsat CapsLock şi a început să recite, făcându-şi fleaşcă interlocutorul din cauza entuziasmului:

- Ha, ai murit, eşti vărzălău! Cam trist pentru tine, că eşti mort şi aici, şi acolo, în joc. Cât de bolovan poţi să fii? Tu asta faci de felul tău? Pe unde te duci, mori? Ai scris asta în CV? M? Bwahahah! Ai fi super meseriaş la "Mori în Beznă™". A, băi, să joci Limbo, acolo trebuie să mori ca să poţi trece mai departe. E făcut special pentru tine, bwahahah! Frate, şi ai crede că unu' ca tine are experinţă la faza asta - a murit o dată, a doua oară gata, pa, flirtează cu momentul impactului. Hai nu mai face faţa asta, că poţi să dai "Try Again"...

Şi Gogu Kaizer îl loveşte prieteneşte în umăr. Fix în acelaşi timp, zombie-ul încearcă să-i dea replica lui Gogu Kaizer, însă eşuează lamentabil: când articulează prima consoană, îi cade mandibula. Pentru o secundă, Gogu Kaizer se blochează. Nu-i vine să creadă că asistă la aşa ceva şi nu se poate decide cum să reacţioneze. Se uită la ăla cum îşi adună dinţii de pe canapea şi cum îşi pune mandibula la loc şi îl ia la modul cel mai serios:

- Mă, înţeleg că te plictisesc, dar să caşti în halul ăsta mi se pare lipsă de bun simţ...
- A, ha. Ha. Ha. Da, mă, să fii tu zombie şi pe urmă să vorbeşti.
- Meh, păi aş fi un zombie mult mai meseriaş decât tine. În primul rând, mi-aş acoperi gura când aş căsca...
- A, ha. Ha. H... şi pow! îi cade mandibula din nou.

De data asta, Gogu Kaizer nu mai ezită şi se crăcănează de râs. Tot atunci se şi trezeşte. Sfârşit :<

2 comments:

  1. Ai nişte vise foarte "mişto" :)) Ce mi-aş dorii să visez şi eu aşa frumos. :))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.