Friday, March 26, 2010

Asta explică multe

Că tot vorbeam de zombies/zombii/zombi/haldeplural, Gogu Kaizer şi adus aminte de când era el mic. Bătrânul Tom, de felul lui, e pus pe glume. Îi place lui să se râdă. Tot de felul lui. Chestia asta se întâmpla când Gogu Kaizer avea vreo puţini ani (8-9, aşa, sau ceva de genul) şi când băgau băieţii la greu videoclipuri pe la televizor.

Într-o după-amiază toridă de vară, Bătrânul Tom "browsa" ciumeg cele 4 posturi pe care le prindea televizorul la momentul ăla. A ajuns, inevitabil, şi la bulgari. Kanal edno, guliama sestrişki, bogarsca naţionalna televizia prestavia, astea. "Bî, ia uită-te la televizor, că e o melodie frumoasă!", strigă Bătrânul Tom către Gogu Kaizer, care se juca liniştit cu păpu îşi făcea temele. Trebuia să-şi dea seama de atunci că e o capcană, pentru că Bătrânul Tom avea rânjetul ăla şiret pe care îl afişează când urmează să mănânce sarmale.

Gogu Kaizer, copil încă nevinovat (cel puţin, aşa şi-aduce aminte el), a căscat ochii cât casa şi a început să se hlizească tâmp către televizor. "M, e un nene negru care merge pe lângă o tanti maro", îşi spune Gogu Kaizer. "M, nenea ăla are o jachetă cu roşu", îi comunică Gogu Kaizer Bătrânului Tom. "Îi e cam mică, săracu', uite că tot încearcă să o dea jos... Aaa, dansează? Hm, dar ce face nenea ăla? Ăi, dar de ce are ochi aşa mari? Ăăăă... Ce păţeşte nenea ăla? OMG WTF HKRMT consoane şi vocale la întâmplare". Era Michael Jackson cu Thriller.

Când a apărut Michael Jackson pe ecran în prim-plan, Gogu Kaizer a rupt-o la fugă şi în două secunde era afară, trecând prin două uşi, trântind o vază şi călcând o pisică pe coadă. Bătrânul Tom se crăcăna de râs în sufragerie şi, când mai lua o pauză, fredona din versuri (posibil şi dansa, dar asta nu e confirmată încă). Gogu Kaizer a reuşit să se apropie de televizor abia după câteva zile.

Evident, Gogu Kaizer o să facă şi el gluma asta progeniturilor lui.

4 comments:

  1. Yeap, asa am patit si eu cand am vazut prima data videoclipa cu pricina...

    ReplyDelete
  2. Deutschland_uber_allesFriday, 26 March, 2010

    Asta,de mai sus, explica multe.....:)))

    ReplyDelete
  3. dar progeniturile tale or sa fie de mult imunizate la kestii de astea..something more hardcore poate

    ReplyDelete
  4. Care zombie mah??
    Aaaa... ala era administratorul care iesea din subsol ca se sparsese o teava.
    Stati cuminti, nu i se desprindea tatza. Erau panze de paianjen luate de pe tavanul subsolului.

    Bafta!
    Pescar Hoinar

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.