Saturday, January 24, 2009

Uber.Kaizer.Căpitan.Stelar.S01E02.HDTV.XviD-LOLOzaur

Anterior, în Uber Kaizer, Căpitan Stelar...

E aproape anul 3815. Oamenii au cucerit, în sfârşit, Universul, care le-a rezervat surpriza de a le arăta că sunt singurele orătănii de pe-acolo. În urma unei migraţii masive, Pământul a rămas populat numai de români. Una din cele mai importante măsuri, dar şi una din cele mai dezastruase, luate vreodată de un român aflat la conducere a fost, fără îndoială, expulzarea cocalarilor pe Lună. Uber Kaizer, cel mai căpitan stelar de pe nava lui cu o singură persoană la bord, se întorcea din cea mai plictisitoare misiune a lui. În timp ce se apropia de Pământ, a interceptat un mesaj trimis pe toate frecvenţele, mesaj care venea de la Cocalari.

Şi acum, în Uber Kaizer, Căpitan Stelar...

După ce a ascultat mesajul, Uber Kaizer s-a dus în singurul colţ al navei lui de o singură persoană şi a stat acolo vreo 3 minute ruşinat. Nu-i venea să creadă că a fost atât de amator încât să asculte un mesaj venit din partea Cocalarilor. "Bum, badabum", spunea mesajul, "să te văd ce faci acum, am valuta cea mai multă, d-asta toţi mă duşmăneşte, însă lumea e incultă, ca să ai bani trebuie să munceşte ca mine, manelele e viaţa mea".

Uber Kaizer era pus acum în faţa unei situaţii de care doar auzise. Fusese avertizat, învăţase despre asta în clasa I, i s-a repetat într-a II-a şi scria şi pe pachetele de ţigări: "Fumatul dăunează grav sănătăţii, dar e mic copil în comparaţie cu un Cocalar". Uber Kaizer a realizat că nu mai are mult timp la dispoziţie şi că va trebui să acţioneze rapid. Pentru a scăpa de ce urma să i se întâmple în scurt timp nu rămânea decât un singur lucru de făcut: trebuia să se ducă pe Lună. Trebuia să facă ceva, trebuia măcar să încerce să oprească sau, dacă era deja prea târziu, să inverseze efectul. Uber Kaizer urma să devină primul român din ultimul mileniu care avea să aterizeze pe Lună.

[Publicitate]

Vino acum în orice sediu ING şi, fie că vrei, fie că nu, plăteşti rate din momentul în care ai intrat pe uşă, ce pana noastră. Cea mai avantajoasă dobândă variabilă din ultimul deceniu se întoarce: 75% în primele 4 secunde de la obţinerea creditului şi doar ∫Cos[b + a x]^7dx pentru tot restul vieţii, unde b=∞ şi a nu e în niciun caz număr negativ. ING - Ce pana noastră! 
[Publicitate]

Programând super calculatorul de bord să aterizeze pe Lună, Uber Kaizer se pregătea pentru ultimul raport al călătoriei sale, în care avea să povestească de câte ori a mers la budă în ziua respectivă. Odată terminat raportul şi trimis spre Pământ, avea să se odihnească, respectiv să horcăie de somn ca o tută ce e (încă e un mister de unde a moştenit el predilecţia asta pentru somn). Habar n-avea ce urma să-l aştepte pe Lună. Habar n-avea că nesăbuiţii Cocalari au trimis acel mesaj special pentru a-l aduce pe Lună. Însă cel mai mare habar pe care nu-l avea era cum să dreseze o râmă.


Sfârşitul episodului 2
Traducerea şi adaptarea: veverita_bc

11 comments:

  1. uber kaizer ur my hero..si zi, i-ai ras cu super laserul?sa doarma si Io bine..

    ReplyDelete
  2. Lol traducerea si adaptarea veverita_bc hehehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ce codec imi iau si eu sa vad filmu'?

    ReplyDelete
  5. rama e de fapt calul din basmele cu fat frumos. Cred ca gogu kaizer ar trebui sa-i dea niste jaratec sa manance.

    ReplyDelete
  6. Mărite Kaizer, înţeleg că publicitate puţină pe motiv de criză dar promo... de ce n-ai băgat promo în calup?

    ReplyDelete
  7. Je intreaba cate sezoane are serialul, daca exista filme si cand apar pe dvd. Pt. ca Je vrea sa le vizioneze pe toate odata.

    ReplyDelete
  8. momentan sunt planificate doua sezoane, fiecare a cate 12 episoade.

    versiunea dvd se gaseste pe torrents, desigur

    ReplyDelete
  9. As vrea sa scrii un spoof dupa "Fundatia si pamintul" de Asimov. Aia cu Golan Trevize, Pelorat si Bliss.

    ReplyDelete
  10. bă mie publicitatea mi s-a părut cea mai bestiala - "ING, ce pana noastră" :))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.