Saturday, March 15, 2008

Cine erau toţi oamenii ăia?

Sau Blogeafest, varianta kaizeriană. Desigur, Gogu Kaizer [cu tot cu Scorpie] nu putea să lipsească de la RBF, că doar are nasul mare şi toată lumea ştie că la un party trebuie să fie cel puţin un român cu un ditamai nănăul. Partea gore e că nu a fost singurul cu un astfel de dispozitiv. Nu, au fost multe fete care l-ar fi întrecut la un concurs de bârne [concurs care n-are nicio conotaţie sexuală].

După ce că s-a întâlnit cu Dominus şi cu Goja [fiecare cu +1, lol], Arielul şi Deceul s-au hotărât să întârzie, că deh, primului îi era foame, iar al doilea e din Timişoara, care cică e departe, deci are scuză. E posibil să se fi ofticat la glumele cu Timişoara, deşi nu va recunoaşte nici pe dabăl iu si. Ajunşi la Fabrica, respectivii de mai sus au fost întâmpinaţi de o coadă de bloggeri la intrare şi de un danf gore. S-au gândit să spere că nu miroase aşa şi înăuntru, lol. Per total, a fost ok. Gogu Kaizer s-a văzut cu lume veche - Gramos, Avionaru, Nihasa, Jen, Visurât - dar a cunoscut şi lume nouă [pentru el, lol]. A avut deosebita plăcere să declare că a învăţat la acelaşi liceu la care au fost şi Rezistenţii Urbani [care Rezistenţi Urbani sunt gege, k?] şi a avut ocazia să se privească ochi în ochi cu Doamna cu Coasa. Spre dezamăgirea Kaizerului, nu a reuşit să se converseze, de exemplu, cu un oarecare Someone de-a stânga Dâmboviţei, cu Lascivul [care zicea că e p-acolo, dar nu prea era] sau cu Subiectiv, care n-a catadicsit să vină [huă, bă, huă].

Surpriza serii a fost Utopic, care e încă vie, frate. Tocmai d-asta a fost surpriză, pentru că e încă vie, zic. Dezamăgirea serii a fost Adrian Ciubotaru, care e un actor foarte bun. În rest, cine erau toţi oamenii ăia, frate? Ce era cu ei acolo? Ce doreau, ce treabă aveau ei acolo? Toţi erau împărţiţi în mici grupuleţe, care mai de care mai nebăgători în seamă. Ca să nu mai precizeze Kaizerul că, pe vremea lui, românii purtau ecusoanele alea pe care scrii că ai blog. Aici, dacă erau 100 de oameni care purtau tâmpeniile alea, era bine. Şi din cei 100, 60 scriau ceva la derută.

În concluzie, a fost destul de ok. Probabil mai era ceva de zis pe ici, pe colo, dar acum Gogu Kaizer e chiaun şi se duce să bea o cafea şi să se lăfăie în el de weekend. Că d-asta e weekend, să te lăfăi. E ok să te lăfăi, chiar dacă pari chiabur. Şi pentru că ajunge un articol serios pe an [mai ales că e cu bloggeri, dar fără linkuri către ei, lol], Gogu Kaizer va reveni mai târziu cu povestea Melcului păcălit de ciorbă care se cuplează cu Prinţesa Râmă şi încearcă să scape de tirania Împăratului Berilă. Adică să revenim la inepţiile kaizeriene, ddf.

13 comments:

  1. stiam ca ma vei da de gol si de pereti in mod public, desi speram in mod naiv ca sms-ul de azi noapte sa te fi uns cumva la suflet.
    De asemenea, tot in mod public te invit in seara asta (sambata, 15 martie) la o bere in oras cu... bloggeri si oameni. Ce zici?:)

    ReplyDelete
  2. adica te legi de uber ecusonul meu cu 404? =))

    ReplyDelete
  3. nu ma prind, te deranjeaza ca erau multi, sau ca erau multi si nu ii cunosteai, sau ca erau multi si nu ii cunosteai si nu s-au prezentat nici unul? sau varianta w ?
    eu te-am vazut da' nănăul nu e chiar asa mare. nu m-am bagat in seama ca ... deh

    ReplyDelete
  4. Adrian, desi ma simt onorat de invitatie, ma tem ca va trebui sa te refuz. Diseara avem un sarbatorit caruia trebuie sa-i cantam despre @la multi ani" :)

    ReplyDelete
  5. @Mihai: nu stiam ca esti timid.

    ReplyDelete
  6. a fost si iona acolo,da` n-a purtat ecuson cu blogul ca sa scape de fani:>iona a purtat pe barna din dotare aseara ochlari imensi roz si a dansat cu cabral

    ReplyDelete
  7. si-as fi vrut sa-mi arunc privirea si pe utopic, dar presupun ca e prea mica si de-aia n-am observat-o

    ReplyDelete
  8. ai avut ocazia sa te privesti ochi in ochi cu dcc si ai supravietuit :P btw nu stiu de ce te plangi de barna ca nu prea e. probabil nu ai dat de clanul lui pinocchio la viata ta.

    ReplyDelete
  9. Hai, ma, gogule, nu fi nasol, zi-mi ce-i aia gege (gg), ca-s mic si prost (Golden Globe? gotta go? graphic generator?). Ai mila :)

    ReplyDelete
  10. "gg" are niste o dubla semnificatie - vine de la "good game" si de la "good, good" [asta dintr-un episod de "Family Guy" cu un gandac - pusesem pe blog la un moment dat :)]

    ReplyDelete
  11. Domnule Gogu Kaizer,
    Subsemnata, o veverita (dar totusi varianta up-grade, am zis up-grade,da?!?!?!)domiciliata si ea din intamplare pe blogea(ca asa e trendi acum-ca altfel nu as mai fi veve)solicit dreptul de a deschide gura(buna asta,nu? :P).
    Mentionez ca dreptul imi este necesar pt a va comunica ca(la dracu cum suna cacaofonia asta!!!) cineva (waw,tripla cacofonie, sunt geniala)isi merita o nominalizare la 'Premiile G.K. pt muzica dampulea', alatauri de Marius Moga, Moga Marius, Marius 'copy paste' Moga(etc) si anume : ALEX.
    Argumentul este urmatorul: Noul lui hit-'Doamna Mea' si vechiul hit(al altuia, desigur) 'Did u ever think'-R. Kelly ... (naspa, se cam aseamana prea mult).
    Stiu, e ca naiba commentul asta aici, dar fiind o veve, nu prea le am cu tehnica si nu am stiut cum sa gasesc date de contact(daca le ai publice) si fiind o veve(iar), am tinut neaparat sa-mi spun o parere.
    Va multumesc pt atentia acordata

    ReplyDelete
  12. Lu Drull ii e rusine de rusinea voastra. Hau za mighty have fallen

    ReplyDelete
  13. "nu fii trist ca s-a intamplat, bucura-te ca s-a terminat"...
    Sunt trista ca nu dau de nicio poza cu tine la RBF 008. Dară nu-i bai,la anu', trecem muntii cu desăgile si facem filmari pe film lat (sa incapă şi premiul). Să te avem in chip.
    Nici nu visezi cati fani si ucenici ai prin Ardeal...
    Felicitari si sa te citim cu bine, daca se poate zilnic. Servus!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.