Friday, January 07, 2011

Legi urbane nescrise

  • N-ai voie să te dai la gagica unui prieten de pe Facebook. Dacă vrei neapărat, trebuie să-i dai ăluia Unfriend mai întâi, iar pe urmă e safe. Se ştie foarte bine că nu poţi numi o persoană "prieten" decât dacă sunteţi prieteni şi pe Facebook.
  • Dacă ai împrumutat pe cineva cu nişte $$$ până la data X, când jură că ţi-i dă înapoi, trebuie să aştepţi cel puţin patru zile de la data limită ca să intri peste el în casă când stă pe budă şi să-i furi hârtia igienică în ideea de a-i aminti de datorie.
  • La cinema: îţi dai telefonul pe silent, nu vorbeşti dampulea, nu faci glume zgomotoase cu ăla din stânga ta, nu râgâi către ăla din dreapta ta şi, cel mai important, nu vorbeşti cu ăia de pe ecran. E un film, sunt nişte personaje fictive. La cinema nu ai microfon, deci n-au cum să te audă.
  • E cumva ziua ta onomastică? Toată lumea ştie că nu trebuie să faci cinste, pentru că nu e vina ta că te cheamă aşa.
  • Când mergi pe stradă şi te blochezi cu cineva care vine din sens opus într-un joc de-a ocolitul (vă daţi amândoi în aceeaşi direcţie de fiecare dată), e ok să-i dai un cap în gură ăluia dacă nici la a treia încercare nu vă iese faza. Individul respectiv e chiar obligat să-ţi dea bani după treaba asta.
  • Dacă gagică-ta îţi zice că e rândul tău astăzi să speli vasele sau să dai cu aspiratorul sau să *orice altă chestie care necesită o cantitate imensă de muncă fizică*, bagă mare şi prestează, pentru că ăsta e modul prin care o fată îţi spune că diseară va face sex cu tine. Dacă nu prestezi, tot va face sex, relax. Dar nu cu tine, ofcorsea.
  • Maimuţele au voie să traverseze strada pe unde vor.
  • Pentru a le ceda locul în autobuz, persoanele în vârstă trebuie să-ţi arate un certificat medico-legal, în original (merge şi o copie legalizată), care să ateste că, pe vremea lor, oamenii erau mult mai respectuoşi şi că tinerii din ziua de azi nu au maniere.

10 comments:

  1. Hai că am râs!
    Să-mi fie de bine! :)

    ReplyDelete
  2. Haha...foarte tare articolul!

    ReplyDelete
  3. Hahahaha. Super articolul :-))

    ReplyDelete
  4. pensionarii au copii foto de obicei...de pe vremea cind xeroxu nu exista la noi

    ReplyDelete
  5. =)). Foarte amuzante,dar adevrate daca stai s ate gandesti bine.

    ReplyDelete
  6. Şi dacă nu le spui prietenilor când e ziua ta de naştere , nu eşti obligat să faci cinste.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.