Thursday, September 23, 2010

La scăldat

Ultima oară când Gogu Kaizer a fost la scăldat cu Nică, a observat multe femele de gen feminin care-şi arătau extremităţile şunciere în ordinea care urmează:
 • Fălci: pentru a împăca sufletul masculului că da, acolo încap o pereche de [insert obscenitate here];
 • Dublugât: în caz că te cheama Cabral şi n-ai loc;
 • Aripi: în caz că fug dragonii după ele să le ducă la puii de dragon;
 • Ţâţe lăsate: pentru confort în timpul alăptatului din poziţia de capră, respectiv „DREPŢI!”;
 • Tripluburtă: în caz că Axl Rose ar fi picat după scenă, să pice pe moale;
 • Butuci: un nou mechanism de locomoţie, asemănător cu un sistem hidraulic cu racier pe azot.
Acum, Gogu Kaizer este nedumerit. Pe lângă gabaritele depăşite, Nică i-a îndreptat direcţia şi spre câteva paparude, câteva sirene minunate ale apei stătoare de ştrand. Punând toate lucrurile pe foaie, Gogu Kaizer şi Nică au analizat filozofic, logic, raţional şi medical, dacă merită vizionarea unei sirene poluate de balene eşuate, sau sunt mai bune HDR-urile şi acele site-uri pe care le are Gogu Kaizer la favorite.  

Anotimpul pielii a trecut, iar acum Gogu Kaizer se confruntă cu o nouă dilemă modernă, şi anume, la soare este cald, iar la umbră este frig. Sigur, balenele se îmbracă subţire pentru că au un triplustrat de carne şi grăsime, sirenele se îmbracă mai gros, pentru a-şi feri trupul firav şi crud de către vremea geroasă…. Însă Gogu Kaizer trebuie să-şi arate pectoralii, pentru că de aceea îi are. Gogu Kaizer trebuie să-şi arate pulpele musculoase, acelea cu care l-a înfrânt pe Regele Solomon. Gogu Kaizer a analizat noua colecţie Cătălin Botezatu, la recomandarea lui Nică, însă Gogu Kaizer are gusturi. Şi deci, dilema rămâne: Gogu Kaizer nu este un pescar de balene, Gogu Kaizer este un pescar cizelat. Un gentleman în de-ale apelor. Cum prinde Gogu Kiazer o sirenă cu un harpon? Şi nu tot peştele pute la fel?

4 comments:

 1. ia-ti un yacht si vor veni sirenele la tine

  ReplyDelete
 2. Gogu Kaizer nu trebuie sa prinda sirena cu harpon ca o raneste, sa dea la plasa sau la momeala. Zic ca mai bine vizioneaza prada chiar si asa poluata, ca poate da un focus de sub ochelarii de soare si e mai fain cand vezi cu ochii tai, la HDR n-ai sanse de ceva interactiune, e ca si cand ti-ar fi foame si ai avea acvariu cu pesti exotici.

  ReplyDelete
 3. raspunsul la dilema ta: deci...da
  :D

  ReplyDelete
 4. Am doar doua curiozitati:
  1. Pestii put sub apa?
  2. Ce-ai cu Axl Rose? Si citez: "M?"

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.