Friday, June 11, 2010

Poveste de dragoste

Luni seara, într-un exces de lălăială cruntă, Gogu Kaizer şi Titi cel Groaznic (e numele lui adevărat, din buletin) au plecat să caute cadou pentru Dischi Dixi, că făcea românu' nişte ani şi făcea cinste cu alcool.

Şi cum umblau ei brambura pe Magheru pentru că habar n-aveau ce cadou să-i ia lui Dixi, s-au întâlnit cu o ceată de liceeni care tocmai chiuliseră de la ore. Destinul a făcut ca locul intersecţiei să fie unul din secs-şoapele de pe bulevardul ăla.

Simţindu-se masculul alfa al grupului, unul din băieţi a zis să facă o glumă şi a început să tragă de una din fete către secs-şop, încercând s-o convingă şoptindu-i dulci cuvinte de dragoste:
- Hidii, mă, în secs-şop, să vezi şi tu cum arată un prezervativ!
- Du-te, bă, prostule, nu intru eu în secs-şop!

Pentru a-i sări în ajutor fetei maltratate, o colegă de-a ei, mai "împlinită" din punct de vedere al acceleraţiei gravitaţionale, i-a atras atenţia individului:
- Bă, boule, tu nu vezi că aia e bancă? Ai trecut deja de secs-şop, prostule!

Individul, uşor derutat, şi-a întors privirea către ceea ce credea el că era un secs-şop şi a realizat că a depăşit puţin coordonatele "locaţiei" şi că era, într-adevăr, un BRD acolo. Dezamăgit, i-a redat fetei libertatea, explicându-i de ce dragostea lor e una imposibilă:
- A, da, bă. Atunci stai, fă, aici!

3 comments:

  1. asta pentru ca daca iei bani de la banca te duci si-i bagi in secs sop :>

    ReplyDelete
  2. vezi ca nu chiuleau ca mi se pare ca-s in vacanta.:P

    ReplyDelete
  3. Frumoasa poveste de dragoste, este geniala...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.