Thursday, May 13, 2010

Aş dori să cumpăr trei kilograme de concediu, kthx

Ştiţi melodia aia cu trolololo, rait? De vreo câteva zile, Gogu Kaizer e în concediu, motiv pentru care se simte de parcă ar cânta tot timpul trololo prin casă. Şi e normal să se simtă aşa, pentru că asta şi face.

Dimineaţa - se trezeşte, bea cafeaua, cântă trololo vreo două ore. La prânz - crapă ceva în el în timp ce se uită la The Fresh Prince of Bel-Air, râgâie şi, deşi e singur, îşi cere scuze, după care cântă trololo. Seara - apare Scorpy în peisaj (nea, hai să te văd ce-o să-mi faci), Gogu Kaizer cântă trololo, Scorpy îi fu dă una la rinichi (acolo are Gogu Kaizer butonul de "Play/Pause"), Gogu Kaizer se opreşte din cântat trololo, aşteaptă ca Scorpy să adoarmă şi o desenează cu markerul pe faţă. Ceea ce e o idee foarte proastă, pentru că Scorpy se trezeşte înaintea lui Gogu Kaizer şi, dacă vrea, poate să îi ascundă controllerul de la XBox. Da, deci Gogu Kaizer nu o mai desenează pe Scorpy cu markerul pe faţă :< (oricât de kinky i s-ar fi părut)

Concediul e probabil unul din cele mai tari chestii care au fost inventate vreodată. Şi când vine după o perioadă îndelungată de overtime, face uber bine la dispoziţie, la sănătate, la scrisul pe blog şi la viaţa sexuală (dar Gogu Kaizer n-are de unde să ştie asta, că e virgin). Toate astea vin după câteva zile de concediu petrecute de geaba. Adică lenevind. Şi toată lumea ştie că lenea e cel mai bun prieten imaginar al omului.

Doan' profesoară de mate din liceu (care e pe Facebook, loltrololol), la un moment dat, într-o oră la care Gogu Kaizer era foarte atent (ca orice om, era îndrăgostit de doan' profesoară de mate din liceu, aşa că era foarte atent la ore), a zis o chestie foarte tare. Ceva de genul: "Lenea e motivul pentru care oamenii evoluează şi inventează chestii. Păi de ce credeţi că a apărut telecomanda? Sau scările rulante? Aşa, acuma scoateţi o foaie de hârtie..."

Cred că o să ne vedem mai des pe-aici.

6 comments:

  1. excelent!

    vad ca iti prieste concediul, care este!

    ReplyDelete
  2. desigur!

    vad ca tot nu-ti merge siteul, care este!

    ReplyDelete
  3. eu la ora de mate ma prefac ca o ascult pe profa, simulez ca sunt treaz si mimez ca scriu

    ReplyDelete
  4. sa vezi ce omor o sa iti iei :D

    ReplyDelete
  5. scoate aprobarea asta ca ma enerveaza.

    ReplyDelete
  6. gogule ai pus-o!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.