Wednesday, June 03, 2009

Auzite peste

Pe messengereanu:
Mătuşă-ta: mai ştii că acum câţiva ani era în vogă o melodie care-ţi plăcea ţie, cântată de nişte negri, era la o reclamă la TV, mai ştii cine cânta?
Gogu Kaizer: o_O
Gogu Kaizer: poţi să fredonezi puţin din ea?
Mătuşă-ta: o ie, ie, ie...
Mătuşă-ta: e bine?
Mătuşă-ta: vreun nume de negru care începe cu V, cumva?
Gogu Kaizer: Vali Vijelie? *

Într-o dimineaţă, în timp ce se teleporta cu metroul către serviciu, Gogu Kaizer presta despre un schimb de SMS-uri cu mă-sa în care îşi exprima dorinţa de a mânca cireşe de-alea bune de acasă, miam, miam. La un moment dat, se urcă în metrou o fostă colegă din liceu de-a lui Gogu Kaizer pe care n-o mai văzuse fix de când a terminat liceul şi, deoarece au făcut contact în ochi, au prestat despre nişte "Salut, ce mai faci? Bine, tu? Bine". După ce respectiva fostă colegă a coborât din metrou, Gogu Kaizer a reluat schimbul de SMS-uri cu mă-sa după cum urmează:

Gogu Kaizer: Tocmai m-am întâlnit în metrou cu Geta. Ţin să precizez că e grasă şi urâtă. Aş adăugă şi că e mai babă bătrână de felul ei, aşa.
Mama lui Gogu Kaizer: Băi, poate o fi fost mă-sa.

E posibil ca Gogu Kaizer să fi fost puţin cam naşpa în carcaterizarea făcută fostei colege, dar era purul adevăr, maică...

*Later edit: după mai multe negocieri, s-a descoperit că era vorba despre melodia asta.

7 comments:

 1. daimn, deci afroman e vali vijelie?

  ReplyDelete
 2. Discutia asta e de bash.org :))

  ReplyDelete
 3. păi şi pân la urmă...dacă iera întradevăr mamă-sa? orişicum, mama lu Kaizer a cam făcut-o pe mă-sa lu Geta la faza asta...cum ar veni a ponegrit-o că-i grasă, urâtă şi babă bătrână.

  ReplyDelete
 4. belea faz cu vali vijelie mai aveai oleaca si il confundai cu 50cent

  ReplyDelete
 5. ba. pai si daca geta stie blogu' lu' Gogu Kaizer. :))

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.