Monday, October 06, 2008

"Am drujba mea, sunt pi-o-nier!"

Weekendul trecut, Gogu Kaizer a fost la ţară şi a fost mai oligo-entuziasmat decât de obicei. În primul rând pentru că a aflat abia acum că Bătrânul Tom şi-a luat anul trecut o drujbă. Da, păi drujbă adică drujbă, cum sunt toate drujbele. Aparent, unul din hobby-urile lui Bătrânul Tom e să taie copaci cu drujba, hobby pe care-l practică de fiecare dată când are ocazia.

Sâmbătă a luat drujba în braţe şi a ieşit în grădină, la vânătoare. Cum vedea un copac defect, pow! şi brâm! brâm! Tăietor de copaci pe bandă rulantă. Tăietorul, nu copacul. Când se vor termina toţi copacii ăia, mai mult ca sigur că se va apuca de plantat copaci. Şi la fel de sigur îi va planta doar ca să-i poată tăia.

Intrigat de această activitate extra curriculară, Gogu Kaizer s-a gândit cum că ar putea să încerce şi el să pow! şi brâm! brâm! Următorul dialog e reprodus cu o exactitate de foartemult%:

Gogu Kaizer (jubilând către Bătrânul Tom): Zic, vrea şi eu să se joace cu drujba! ^_^
Bătrânul Tom (uitându-se către ultimul copac valabil pentru drujbificare): Î? Să tai tu copacul?
Gogu Kaizer (exact ca atunci când a vrut să conducă maşina la 9 ani): Păi da, nene! Hai că vreau să tai eu copacul ăla!
Bătrânul Tom (încercând să dea o explicaţie logică, exact ca atunci când Gogu Kaizer avea 9 ani şi voia să conducă maşina): Mă, nu te joci cu drujba, ce naiba... Lasă, mai încolo, când o să te faci mare.
Gogu Kaizer (exact ca atunci când a vrut să conducă maşina la 9 ani):  :-(
Bătrânul Tom (rânjind pe sub mustăţi, deşi era bărbierit): Uite, te strigă mă-ta!
Gogu Kaizer: You be teh party pooper.
Bătrânul Tom: Alice Cooper?

Desigur, Bătrânul Tom a purces la tăiat copacul ăla, nepăsându-i că o lacrimă s-a scurs timidă pe obrazul Kaizerului Gog. Care Kaizer Gog s-a a râs malefic când a realizat că Bătrânul Tom va trebui să şi strângă dezordinea pe care o făcea. Care Bătrânul Tom s-a gândit să-i dea acest task lui Gogu Kaizer. Care Gogu Kaizer s-a urcat în maşină şi-a plecat să ia pâine. Din Africa.

7 comments:

  1. sigur gasesti tu o planta si-o pila de unghii electrica pentru antrenament.
    te faci tu mare si-o sa-ti chinui proprii copii intocmai cum batranul Tom te-a frustrat pe matale. Dar tu o sa-i pui sa si stranga, cot la cot cu bunicul. :D

    ReplyDelete
  2. Moartea Caprioarei de Nicolae Labis
    o zi minunata iti doresc

    ReplyDelete
  3. Ia de aici un cadou :D http://img.en.china.cn/0/0,0,352,15853,2318,1278,bf8a1234.jpg

    ReplyDelete
  4. @Kidha: yes, revenge shall be wicked cool

    @James: esti cam suspect de vesel tu, de felul tau, asa...

    @Don Volkus: dar multumex frumos. e tot ce mi-am dorit!

    ReplyDelete
  5. Eu as zice ca drujbele sunt ''child play''. Puteai incerca sa demontezi un fierastrau circular si sa tai barnele de la coliba unhciului tom.

    ReplyDelete
  6. @krossfire - e cam de cacat daca te gandesti ca unchiul tom e chiar taica-su si coliba aia e fosta lui casa. S-ar putea sa-l astepte un mic spanking - daca revine din Africa ofc.

    ReplyDelete
  7. Tata-meu care stie rusa mi-a spus ca "drujba" e un cuvant rusesc si inseamna prietenie (fabrica unde se faceau "drujbele")

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.