Monday, July 14, 2008

Nimic

PS: ce e cul la toată treaba asta cu vara e că anul ăsta sunt mai la modă pantalonii scurţi pe juma' de bucă [d-ăia care apar random şi pe-aici].


 
Dar mai întâi, doreşte să salute grupul băjeţilor din Gameloft care citeşte ei blogul ăsta [mai puţin pe Latino Boy, ca să se oftice]. De fapt, el a vrut să spună de fapt că n-a murit şi că mestecă gumă Turbo cam 5 minute pe zi. Şi pentru că Gogu Kaizer cam are treabă la modul viol anal brutal neprotejat african, se opreşte aici cu postul ăsta de umplutură. 



Nu v-a povestit? Păi, când era mic, Gogu Kaizer făcea baloane din gume Turbo.


 



Adică din d-astea? Dar, zic, dacă tot se află Gogu Kaizer în acea perioadă a projectului [aia în care mai are puţin şi scapă de el, dar exact aia în care e de muncă], v-a mai povestit Gogu Kaizer despre când era el mic şi făcea baloane din gume Turbo? 



Şi cu un slogan de genul: "vara trece, cearcănele rămân". Ar face şi o reclamă la chestia asta în care ar prezenta două situaţii: una înainte de costum [dezbrăcat, leşinat de foame, cu nasul foarte mare] şi una după costum [îmbrăcat, leşinat de foame, cu nasul foarte mare]. Dacă s-ar face costume din Mennen, Gogu Kaizer ar fi primul care le-ar cumpăra, pentru că ar fi cam acoperit în întregime de Mennen d-ăla şi n-ar mai fi nevoit să transpire. Oricât de mult te-ai dat tu cu Mennen/Rexona/Whutever azi de dimineaţă, tot ajungi la un moment dat să îţi dezlipeşti tricoul de beregată. Mai iei un tramvai două staţii, apoi te mai învârţi vreo trei şi cu metroul. Şi te plimbi liniştit pe stradă.

9 comments:

  1. aoleu o sa mi se umfle coaiele, unde mai gasesti din alea?

    ReplyDelete
  2. well si jurassic park erau faine cat despre partea cu dezlipit tricouri de gatelnitza fa si tu o combinatie gen mennen cu un spray(cu talc in componenta) pe restul zonelor care se incapataneaza sa se lipeasca ostentativ de corpul tau foarte lucrat. :P

    ReplyDelete
  3. Dau colectia de su'prize Cincin pentru o guma Turbo mestecabila.

    ReplyDelete
  4. notiunea de "mestecabila" are un aspect relativ in cazul gumei Turbo :(

    ReplyDelete
  5. pai dristor ala e mare zi tu o adresa mai exacta ca sunt in bucuresti si ma oftic ca sunt asa aproape de ele si nu pot sa le sparg intre dinti.

    ReplyDelete
  6. pai mai exact, e adresa blocului meu, ca deh, e magazinul din blocul meu. si n-ar fi foarte cul sa dau aici adresa blocului meu, nu? ^_^

    ReplyDelete
  7. ah cacat, trebuia sa spui adresa si sa nu spui ca e adresa blocului tau. atunci te rog trimite-mi adresa la mailu asta ( narciscorvette@yahoo.com) si o sa iti fiu vesnic recunoscator
    ps- nu sunt fata si nici homosexual deci nu o sa te urmaresc, hartuiesc sau ceva de genul asta si nici nu o sa dau adresa vreo unei fane inebunite dupa tine (sau daca vrei o dau)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.