Tuesday, May 27, 2008

Re: Re: Re: Scent of a coffee

Cealaltă uber variantă de titlu genial era "Re: Re: Re: Buy me with a woman", mersi, dar avea nişte conotaţii cam respectabile. Asta, desigur, dacă te cheamă Atropos Baştanu' şi eşti de meserie Lead Techincal and Financial Peşte, specializat în logistica şi analiza traficului de carne vie.

Să mai spună Gogu Kaizer că a fost cul acolo? Că toate cele trei piese au fost super tari? Că Păi n-are rost. Cel mult, poate să vă confirme că habar n-aveţi ce-aţi pierdut! Există şanse, totuşi, să faceţi rost de nişte habar d-ăsta, pentru că e posibil ca piesele să se joace şi în România. Spunem că "e posibil" pentru că Teatrul Bulandra nu e la fel de entuziasmat de idee ca restul lumii. Pentru "el", a fost un fel de socializare internaţională pe bani europeni şi cam atât. Dar cu ocazia asta, Gogu Kaizer a văzut ce se întâmplă şi în spatele cortinei, ce implică un spectacol şi câtă muncă presupune. Iar acei oameni - actorii, regizorii, scenariştii - au muncit cu pasiune. Au făcut abstracţie de lipsa unei săli de repetiţii. Le-a plăcut ce au făcut. D-asta a ieşit ce a ieşit. D-asta n-au dezamăgit. Iar cu asta au câştigat admiraţia şi respectul lui Gogu Kaizer. Iar Ştefan Peca, Ana Mărgineanu şi Laurenţiu Bănescu i-au oferit lui Gogu Kaizer şansa să se materializeze pe o scenă, să fie caracterul care este de fapt, să ridice o graniţă palpabilă între Gogu Kaizer şi autorul lui, să existe.

Laurenţiu a fost un kaiser plin de energie, Marius Capotă un abject excelent, Manuela Ciucur o clientă senzaţională, Adrian Ciobanu un manager impecabil, Katia Pascariu o elfă superbă, Cristina Marchisano o veveriţă perfectă, Andreea Boboc un izvor de emoţii, Viorel Cojanu un exemplu fabulos, Andreea Păduraru o asistentă senzuală, iar Cosmin Seleşi un spectator consecvent. Toţi nişte actori extraordinari. Poate e Gogu Kaizer orbit de subiectivism, dar n-a exagerat cu nimic.

OK, pentru că Gogu Kaizer ştie că deja v-aţi plictisit, na nişte poze luate cu dibăcie de la Abjectu' [găsiţi acolo restul pozelor + nişte text].

Laurenţiu Bănescu [în rolul lui Kaiser, Gogu Kaiser] şi Katia Pascariu.

Laurenţiu şi Cristina Marchisano [în rolul veveriţei :D ]

Cristina Marchisano, mersi. Dansează mişto, mersi.

Video de la spectacole nu există încă. Când vor exista, va fi despre un trailer, ca să vă mişcaţi fundurile alea leneşe în sala de teatru şi să vedeţi spectacolele fără să aveţi buton de Play la îndemână.

Felicitările merg la Ana Mărgineanu, Ştefan Peca, Laurenţiu Bănescu, Katia Pascariu, Cristina Marchisano, Alina Herescu, Radu Apostol, Andreea Boboc, Viorel Cojanu, Cosmin Seleşi, Marius Capotă, Manuela Ciucur, Adrian Ciobanu, Andreea Păduraru, Daniel Popa. GG!

14 comments:

  1. Hai congrats !
    Tre'a sa pui sub poze comentariu cu cine e personajele puse in scena.

    ReplyDelete
  2. salutam gogul pe care l-am placut si pe care-l stimez mult. felicitari si bafta pt proiectul viitor mai kaisere, te sustin si te incurajez din toata inima. esti un prieten frumos si un OM de nota 10.

    ReplyDelete
  3. mi-e curul plin de lacrimi. Mazai, esti cel mai frumos. Te iubesc.

    ReplyDelete
  4. imi place despre tine, bravo, se pare ca lucrurile se intampla!
    imi place si despre banescu, e fix pentru posturile tale, sper ca te-a incantat
    sa te faci mare!

    ReplyDelete
  5. Jollyca: hai mersi! hai ca am pus.

    Ileana: suna a manea, sorry :P

    Abj: salutam abjectul pe care am avut onoarea sa-l cunosc. iti zic eu ca o sa ma invidiasca dujmanii pentru asta.

    LoC: si asta suna a manea, sorry

    Clara: mersi :) "incantat" e putin spus

    ReplyDelete
  6. gogul kaizer de aici este cel care a jucat pe gogul kaizer?

    ReplyDelete
  7. Goguul trebuie sa faca o investitie si sa aduca piesa la Buleandra. Investitie, zic! pentru ca o sa fie uber cul si cu sustinere de blogger (la plural). Viral, (nu mai zic) se intelege.

    ReplyDelete
  8. ma poti pune si pe mine in blogrolul tau!multumesc anticipat! www.niggeridinvisoi.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. that boy next door: dom'le, se lucreaza la chestia asta momentan. pentru toate cele trei piese, zic.

    radoa: inca nu.

    ReplyDelete
  10. ok,ai zis inca,deci e o sansa!ms

    ReplyDelete
  11. spectacolul mi se pare o porcarie. m-a displacut total. mi-ar placea ca gogu kaiser sa ramana in fata tastaturii si sa nu mai isi faca simtita prezenta in teatru.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.