Monday, March 03, 2008

De-asta sunt eu fierbinte

Ţara tuturor orice-urilor dă din nou o lovitură muzicală cu ultimul lor artist în vogă. Ce nu poate Gogu Kaizer să înţeleagă, ce-i depăşeşte lui limita la care poate accepta un adevăr este cum naiba se agită americanii pentru nişte versuri care sună în halul următor:

"De-asta sunt eu fierbinte, uhu
Sunt fierbinte pentru că sunt o muscă,
Tu nu eşti pentru că nu eşti
De-asta
De-asta sunt eu fierbinte"

Ce altă dovadă a faptului că nimeni nu ascultă versurile unei melodii mai vreţi? Bagi un ritm, un bas, un clopoţel şi un şi gata, pow! ai super hitul verii. Ce-l face pe jupânul din videoclip mai special faţă de restul monosilabicilor? Păi faptul că a văzut că melodia lui a fost pe primul loc în topul download-urilor la tonuri de apel şi că a compus o altă melodie despre cum prima lui melodie a ajuns să fie pe primul loc în topul download-urilor la tonuri de apel. "Top ten download number 1 ringtone!". E ca şi cum ai face o salată de roşii într-o seară, vezi că nu o poţi mânca pe toată şi o bagi la frigider pentru a o mânca a doua zi, când e uscată şi fleoşcăită, dar de fapt vine mărirea de salariu a doua zi şi nu mai ai nevoie de salată, pentru că acum poţi să mănânci şi altceva, drept pentru care o arunci. Şi na! că ai ţinut-o degeaba în frigider, pentru că până la urmă tot ai aruncat-o! Acum îţi miroase frigiderul a ceapă. Ha, ha, fraiere cu gel! Îţi miroase frigiderul a ceapă! Mai scapă de asta dacă poţi! Nici Mr. Proper nu te poate ajuta acum!

Acum, pentru partea a doua a prozei de faţă: Canon, Canon, dar care Canon? O primă variantă ar fi SLR Canon EOS 350D.

În episodul următor: Ghidul micului întreprinzător de chestii next-gen!

17 comments:

  1. Au si americanii manelarii lor. Tot mai negriciosi sunt...

    ReplyDelete
  2. ca scot melodii de cacat nu inseamna neaparat ca-s manelari , mai mult imi place negativu ala decat negativu de la o manea :| . Au si ei Mogii lor

    ReplyDelete
  3. zic, "flai" ala de tot zice pretenu' inseamna flauşat, jmecher, cu fraţi, etc.

    da tot muscă dă, la adunare.

    ReplyDelete
  4. Cine asculta hip-hop anyway ?

    ReplyDelete
  5. eu ascult hip hop, dar asta-i partea cea mai proasta a hip-hop-ului, defapt asta nici n-o prea poti numi hip hop. Fiecare gen isi are retardatii.

    ReplyDelete
  6. you're overreacting. mai stiti melodia aia, "pretty fly for a white guy"? asta e sensul de la fly. si hai sa fim seriosi - nu puteti sa-i numiti pe negri retardati cand vine vorba de muzica.

    ReplyDelete
  7. deci n-am voie sa fac glume cu sensurile cuvintelor. ok, am inteles. sorry.

    ReplyDelete
  8. CANON 350 sau 400D. pentru 400d au folosit acelasi senzor pe care au inghesuit mai multi receptori, deci nu-i mare realizare (si pretul e mult mai mic). Obiectivul de 18-55 standard e decent dar o sa-ti trebuiasca si ceva mai bun, ceva cu focala mai lunga, fo 200mm.

    ReplyDelete
  9. Hah. Credeam ca faza cu ringtone-ul e de la tine... dar. :|

    ReplyDelete
  10. Totusi printre manelistii americani se mai gasesc si baieti isteti, la noi cam lipsesc cu desavarsire!

    ReplyDelete
  11. Mai e putin si o sa inceapa blego_cititorii sa-l huiduie pe Gogu.

    ReplyDelete
  12. Si lui ii pasa. He cares. Face parte din "the caring group".

    ReplyDelete
  13. Divisor asta e purtatoru de cuvant al_lu_Gogu? Oricum lu Gogu ar trebui sa-i pese fiindca daca nu-l mai plac blego_cititorii nu mai are trafic, deci nu mai e faimos si o sa il paraseasca Scorpia + ca atunci o sa fie Drull flai si o sa scrie in vhf ala si o sa primeasca poze cu veverite si Gogu o sa isi scoata ochii ca nu e flai ca Drull..

    ReplyDelete
  14. Asta a facut cover dupa "Ca$$a Loco"

    ReplyDelete
  15. M-a amuzat copios traducerea ta la versuri ... ei folosesc 'fly' cu alt sens, dar sunt sigura ca stiai asta :)) limbile astea au multe intelesuri,cel mai bun exemplu e limba noastra ... zic din proprie experienta ca abia dupa doua saptamani de 'cumpara si tu o fanta roz' spusa de colegii mei de munca (care logic, ma trimiteau sa iau un suc,nu?) m-am prins si eu de ce tot insistau cu fanta lor roz, cand aia de portocale, parerea mea, e MUUULLLTTT mai comerciala si mai buna .... e fratzie, afla buba: era defapt o indirecta catre vanzatoare pe care eu implicit eram nevoita sa o intreb mereu "aveti fanta roz?" (logic,nu?) ... saraca ce sa raspunda??? 'da copile, toate o avem !!!' ... eu defapt m am prrins cand s-a enervat ea si a continuat : 'pana si ma-ta o are !!!!' ... de atunci NU MAI SUBESTIMEZ PUERILE LINGVISTICE!!!'

    ReplyDelete
  16. Daca esti destul de ametit ai impresia ca iti povesteste de ce mananca el ''rahat hot''.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.