Tuesday, August 14, 2007

Chiar că nimic

Defect cum e de felul lui, Gogu Kaizer a observat că în ultimii posti a scris cu diacritici. Era şi timpul să vadă şi el chestiul ăsta. Dar cum Gogu Kaizer e peste firul omenesc de defect, abia ajuns din concediu s-a apucat să presteze despre Planescape - Torment. Care e ăl mai gigea RPG din 1468 şi până acum.

Şi pentru că defect e, defect prestează, Gogu Kaizer nu prea mai poate să doarmă. Să facă nani. Să presteze despre somn. Să zacă dampulea cu ochii închişi fără să realizeze că zace dampulea cu ochii închişi. Să intre în minunatul lum al vişilor. Adică să behăie de somn, ce nu-nţelegi? Şi tot tramvaiul 34 ştie că hobby-ul lui Gogu Kaizer e grohăitul cu bali la gur în timp ce doarme.

Gogu Kaizer crede că trebul ăsta e cam dampulea de felul lui. Trebul cu lăsat spumi pe pern. Te trezeşti dimineaţa şi te întrebi dacă ai melci în cas. Pentru că tu te uiţi pe pern şi vezi dâre de melci. "Buoi, dar au fost mai mulţi, mă". Şi te holbezi crispat la urmul ăla cât juma' de pern. "Ăsta a fost şeful lor, clar. Barosanul. Bobostanul. El Grande. Teh Big Whale". Şi pleci nonşalant la munc, gândindu-te că "Ai naiba melci..."

Mă, şi de ce a trebuit neapărat să inventeze românu' părul de pe meclă? Brusc, Gogu Kaizer şi-a amintit că a văzut el zilele trecute la tembelizor pe tanti nenea Femeia cu Barbă. S-a dus pplv somnicul. Năniţul. Dormitul. Dar poate trece.

Din doi, unul:
1. Instalat Ferestre XP
2. Tăiat unghiuri de la piciori

Oricare ar fi, la fel de plictisitori, monotoni, lipsiţi de substanţă, absorbit 2 ori din viaţa lui Gogu Kaizer şi dampulea ar fi. Acum, somnic okthanksgoodgamebye binemulţumescjocbunpa bnmsjbpa [<- asta e prea dampulea, mr][unde mr e "multe râsete"][putea fi şi "râzând afară tare", dar 6/49].

4 comments:

  1. Ai zis ca-ti tai unghiile in septembrie.

    ReplyDelete
  2. planescape ftw thug!!!! ^_^_^_^_^

    ReplyDelete
  3. bha. dormi. altfel o sa mori. da nu din prima. mai intai devii paranormal de anormal. adica mai nebun decat esti. abia pe urma crapi.

    in rest.sa ne-auzim de bine. faci cinste c-un croissant?

    anonimul de paracelsus (nu de alta da sa stii cine vrea de mancare)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.