Wednesday, August 22, 2007

AM

E 3:01 AM şi Gogu Kaizer a rămas fără ţigări. Pentru că e la muncă şi prestează despre sclavagism, chestia asta îl cam râcâie puţin pe creieri. Tinzând abrupt să închidă ochii şi să doarmă cu spume, vărsându-şi creierii pe tastatură - aceiaşi creieri râcâiţi de faptul că nu are ţigări - Gogu Kaizer face abstracţie de intransigenţa cu care situaţia în care e i se pare lipsită de orice urmă de umor. Ce, mă? La tine în cap, bă, intransigenţă d-aia abstractă!

Dar de ce prestează Gogu Kaizer despre sclavagism, întrebi? Ei bine, ca să aibă mult mai mulţi foarte mulţi bani decât are acum mulţi foarte. Nu că sunt francezii nişte retarzi incompetenţi care freacă menta 9 luni de zile, observă că sunt dobitoci şi aruncă ce au aciia, în ideea că "lasă, că prestează românii în doo luni ce nu am făcut noi în alea 6". Traducere pentru francezii care citesc chestia asta [nu, mă, nu citeşte niciun francez chestia asta, dar sigur citeşte cineva care ştie nişte franceză]: Vous etez les miserables devoir nous avonz prepare pour aujourd'hui rien toujur rien menage-a-trois fur schnitzel schweitzer mein furer! Asta ca să înţeleagă şi francezul care citeşte asta ce crede Gogu Kaizer despre francezul în general. Care francezul în general e gay.

Dar destulă polemică despre o naţie de oameni care nu ştiu să creeze decât chestii ascuţite. Nici n-ai observat şi tu ce boză ciumeacă cu scris şi-a tras Gogu Kaizer aciia în dreapta. Vezi ce chestie mişto a făcut Gogu Kaizer? A zis despre o chestie pe care tu o văzusei deja, dar acum că a zis el de ea, te-ai mai uitat încă o dată acolo şi ai zis că "Da, mă, bine, gege.". Aici Gogu Kaizer a folosit o inflexiune recursivă. Deci e cul.

Vine BlegooFest. Gege. Dom' Blegoo, zic, bannerul ăla trebe neapărat să aibă culorile tricolorului? Ar arăta mult mai cul fără alea. Plus că nu se asortează cu astea pe care le are Gogu Kaizer pe blogea...

9 comments:

  1. Pui tu pariu ca si ELOA are tzatze ? Io nu m-as risca ! :)))

    ReplyDelete
  2. P.S. Sau poate si-a facut recent implanteuri bre ! :D

    ReplyDelete
  3. gogule...te omor :D

    ReplyDelete
  4. Gogule draga, imi place felu' in care pui problema... Uite iaca am si io un blog de cateva zile, iar scopul mesajului meu ar fi (nu am zis-o in dragul lelii ca imi place cum pui problema); deci ar fi un schimb de linkuri, daca vrei. Daca vrei contacteaza-ma si vorbim sau lasa-mi mesaj pe blog.
    Te-am salutat !

    ReplyDelete
  5. in spiritul romanesc de coltzu strazii, iti transmit mai departe mesajul lu nenea de mai sus care are un nume inpronuntzabil: "BAAAAA, te-a salutat ala, BAAAAA!!123"

    ReplyDelete
  6. Paul Friciu vegheaza...

    ReplyDelete
  7. anonim,
    si cristi axinov ce face? doarme?

    ReplyDelete
  8. Mult Stimate si Onorate Dom'le Kaizer:
    Multumim de mentiune...
    Tricolorul arata nasolea, zic, d-acordea cu domnia ta.
    Este teporyaria, zic. Se lucreza, constructii, alea.
    Pe cat de curand posibilea, vom avea un sait sfertodefinitiv, unde sa incepem sa pestam despre votea.
    Offtopic: Tzatzea arata bine! Oare sa bagam categorie la RoBlegooFest...neaah...nu merge. Ca RoBlegooFest este despre varza, nu tzatzici! Care tzatici, prin definitie, este cul! :))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.