Thursday, May 24, 2007

Vis urat

Nu, mai, nu Vis Urat, Cojmarul. Vis urat ca a visat Gogu Kaizer urat. Pai era dampulea, ca cica era Gogu Kaizer pe bloc si lui nu prea ii place la inaltime. Si, la un moment dat, a disparut blocul. Si a inceput fraierul sa cada. A ajuns jos, s-a imprastiat putin pe acolo, dar se privea el singur din alta parte si radea. Dupa care, a inceput sa cante Romica Puceanu cu Prodigy si Gogu Kaizer care cazuse si era mai mult muci decat intreg se batea cu Gogu Kaizer care radea ca retardul de Gogu Kaizer care cazuse.

Partea urata la visul asta e ca nici unul dintre ei n-avea nas. Erau un fel de Michael Jackson, dar doar la capitolul "nas". Si aratau amandoi dampulea. Acuma, daca se trece la semnificatia psihologica a visului, s-ar putea spune ca Gogu Kaizer e in conflict cu el insusi, ca in sufletul lui se da un adevarat razboi intre personalitatile sale, dar draci! care ar fi atunci treaba cu lipsa nasului? Probabil ca mirosea pe acolo atat de tare incat au preferat sa le cada nasurile. A, lol, sau da, daca pana acum marimea nasului era invers proportionala cu marimea tijei de facut pipilică, acuma s-a gandit sa fie direct proportionala. Da, asta e. Hal de vis.

9 comments:

  1. Nu ba nene ba ! Nasul a cazut primul , ca era curios cum e sa faci bungee-jumping fara Gogu. Gogu daca vroia putea sa vina si el, dar nu era obligatoriu ! SIC !!!
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  2. Nasul lui Gogu Kaizer il reprezinta pe Gogu Kaizer. Daca nasul lui Gogu Kaizer nu e .... Gogu Kaizer nu e.
    Eu cred ca subconstientul tau te duce de nas, nu e vorba despre Gogu Kaizer in vis.
    Incearca sa meditezi la asta "Cine se aseamana cu Gogu Kaizer dar nu e Gogu Kaizer?" ... ca despre persoana asta e vorba in vis.

    ReplyDelete
  3. am citit mai demult ca atunci cand te visezi fara nas,urmeaza sa recuperezi ceva ce ai pierdut . succes ;))

    ReplyDelete
  4. i-auzi gogule, iti recapeti virginitatea
    PAM-PAM! ;)))

    ReplyDelete
  5. Am auzit ca Gogu Kaizer isi face videoblog pe Youtube. E adevarat?

    ReplyDelete
  6. Nasul lui Gogu Kaizer reprezinta olfactivul, chemarea olfactiva telurica, comuniunea omului cu ceea ce este in jur cu ajutorul papilelor olfactive.

    ReplyDelete
  7. cu ajutorul cililor olfactivi, nu al papilelor gustative

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.