Tuesday, May 29, 2007

Cum sa puţi corect

Pentru ca daca Gogu Kaizer ar fi inceput un post bleg despre "vai, e cald afara lol" [de parca nu observase nimeni si de parca ar fi fost toata lumea uimita cand ar fi citit postul la Gogu Kaizer, incat curgeau mass-uri pe messengereanu cu link catre postul ala si ar fi ajuns la OTV in direct]. Lol, fraza n-are sens, pentru ca tu ai citit pana la paranteza, Gogu Kaizer a deschis paranteza, te-a luat cu alte vrajeli, cand ai ajuns la paranteza de inchidere te-ai chiorât putin la punctul ala si ai luat fraza de la capat, mirandu-te cum de nu ai inteles ce cauta punctul ala acolo, lol.

[[[Reluare]]]
Pentru ca daca Gogu Kaizer ar fi inceput un post bleg despre "vai, e cald afara lol" [de parca nu observase nimeni si de parca ar fi fost toata lumea uimita cand ar fi citit postul la Gogu Kaizer, incat curgeau mass-uri pe messengereanu cu link catre postul ala si ar fi ajuns la OTV in direct]. Lol, Gogu Kaizer pune pariu ca nici nu mai citesti reluarea. Gogu Kaizer a deschis reluarea, tu zici ca deja o stii, deci nu o mai citesti, dar fragmentul asta e suspect de asemanator cu ala de mai sus ai luat fraza de la capat, mirandu-te cum de nu ai inteles ce cauta punctul ala acolo, lol.
[[[Sfarsit de reluare]]]

Ansha. Uite fraza completa, zic, fara paranteza: Pentru ca daca Gogu Kaizer ar fi inceput un post bleg despre "vai, e cald afara lol", "vai, in metrou si in tramvai pute" [se pare ca Gogu Kaizer a deschis alta paranteza, lol], "vai, mai sapalati-va, oameni buni" [inca o paranteza in care Gogu Kaizer nu zice nimic relevant, dar a deschis-o la deruta] etc., ar fi fost doar un post ca toate celelalte scrise de toti ceilalti pe aceeasi tema, [paranteza! te speriasei, a?] Gogu Kaizer recomanda ghidul "Cum sa puţi corect". Pai daca tot nu te speli, macar sa puti cum trebuie.

Pasii magici pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a emana o putuoare corecta:
1. NU te spala in fiecare zi si NU folosi sapun si deodorant.
Bravo, daca ai urmat atent toti pasii de mai sus, acum puti corect. Felicitari!

12 comments:

  1. i see :)
    nu, pe bune, e corect ce zici tu..

    ReplyDelete
  2. Si eu vroiam de ceva timp sa scriu un articol despre asta. Dar, cum nu am mai mers de mult pe la facultate, nu am mai folosit mijloace de transport... am uitat de problema :)

    ReplyDelete
  3. gogule, sa-ti esplic. nu te obliga nimeni sa mergi cu ratb-u. mergi, suporti. 1.2 (sau 1.1, nu mai stiu) RON dai pe bilet, atata ai. daca costa biletu/abonamentu mai mult, nu mai aveai parte de parfumurile de levantzica si ylang-ylang emanate de respectivii.

    a da, si nu-i suport p-astia care se "ofuscheaza" la chestiile astea, de parca ar plati milioane pe luna sa mearga cu ratb. de exemplu tu daca te duci la femei si dai 100.000 ai pretentia ca aia sa fie si spalata si frumoasa si devreme acasa ?

    ReplyDelete
  4. iu iz ql zic. paranteza rulz.

    ReplyDelete
  5. ca sa puti si mai corect, foloseste deodorant peste corpul tau nespalat de 3 zile...ca daca tot e sa puti, sa puti bine !

    ReplyDelete
  6. vai deci chestia cu parantezeleeee. :)) lolololo...:))

    ReplyDelete
  7. @aprozarnet: normal ca e corect, nu fi ridicol!

    @lovingvama: ho, ca n-a trecut vara. mai ai timp

    @ntreimurunutzeror: eu am scris un rahat si tu ai inteles alt rahat. esti cumva fan andressa?

    @goja: gg paranteza!

    @stas: ZOMG!

    @filip: desigur

    ReplyDelete
  8. Io votez PENTRU NESPALARE !
    De ce ? Pentru a fi naturali si deci ecologici. Andrei... ;)

    ReplyDelete
  9. Io daca eram in locul lu' Scorpia te iubeam; dat fiind faptul ca nu sunt, te lipsesc de privilegiul asta! A, si nu te obosi sa dai un raspuns la comentariul asta pentru ca va fi citit numai de persoane care n-au nici o legatura cu el :P

    ReplyDelete
  10. Eu nu put pentru ca n-am chef, ma dau cu spray Axe, pentru efect.

    ReplyDelete
  11. bah n3mur1t0r , sa`tzi explic:nu ratb`u ofera mirosu` d levantzica si ylang ylang. era logic sa zici k p 1.2ron/1.1ron nu primesti autobuz/firobuz/tramvai/metrou curat si frumos mirositor, da` tu nu plateshti k sa calatoresti cu x sau y. si in plus: deodorantele si un sapun nu e scumpe, lumea si`ar permite dak ar vrea sa achizitioneze asa cva in locu` altor produse care e scumpe, da e mai cul :P si dak vrei sa shtii,multi oameni care au bani, put. pt k sunt prosti, k nu`si dau seama, si sunt prosti k nu au reusit sa aiba prieteni sinceri kre sa le zica: bah , puti , gogu kaizer n`are loc d tine in mijloacele de transport in comun

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.