Thursday, April 26, 2007

Luna asta

Pentru ca infractorul acesta nu se preocupa, va zice Gogu Kaizer cate foo doo vorbe despre ce se este in numarul din mai pe plan blogodampulic:
- bloage: Gogu Kaizer (inainte de etajul 2), Ariel (inainte de exmatriculare), Goja (inainte sa faca despre comanda la masina), Eloa (pentru ca sta in puterea lui Gogu Kaizer)
- interviu cu Zoso (nu, mah, nu i l-a luat Gogu Kaizer).

Acum marş si luati revista, ca sa va dea Gogu Kaizer autografea pe buci.

9 comments:

  1. Gogu Kaizer este mult peste nivelul revistei cu pricina, care este o revista pentru barbatii birfitori si mincatori de seminte.

    Gogu Kaizer sa ia mai bine concurenta: revista Man's Health, care e o revista exceptionala, pentru barbati de succes, in plina accensiune personala si profesionala!

    Nu vreau sa fac reclama si n-am legatura nici cu Men's Health si nici cu FHM.. dar am citit ambele reviste.. si urasc FHM-ul.. parca ii vad pe vecinii mei muncitori pensionati, in tinerete, birfind-o pe Maria de la Scularie, cu o bere si o saniuta pe masa...

    ReplyDelete
  2. Ya ya Gogule! o sa ma uit p'acolo sa vad ce mai zici! (nu am mai auzit de mult de la tine... cred ca te muncesc aia de o sa audem si de tine ca te-ai uscat iradiat prin fata vreunui monitor. Las-o dreaq de munca! O sa ajungi sa faci fotosinteza la lumina monitorului)

    ReplyDelete
  3. ho, soro, k n-am apucat sa zic de bloage! era pa lista! :-)
    PS: ce ma amuza asta cu expresia lui cu mincatul de seminte, e chiar simpatic, pe bune. Lui ii place Sanatatea Barbatilor, revista cu barbati goi si pace! De gustibus! :-)
    Riper, il muncim de-i sar benoaclele din orbite, da' le zice bine, stie, e pregatit, ce mai, a facut undeva, are patalama!

    ReplyDelete
  4. gogule, gogule.. ar trebui sa te mai uiti in dreapta si in stanga cand mergi cu telefonul la ureche seara spre casa. am trecut cu bicicleta pe langa tine, am dat din cap sa nu te intrerup, dar te-ai dematerializat ca un fum de tigara..

    ReplyDelete
  5. off topic:

    ce a patit blogul lui zoso?
    de dimineata tot incerc sa il accesez si ... nimic

    ReplyDelete
  6. @backupblabla - gogu kaizer a luat men's health ala si a hotarat ca e gay. barbati puternici si de succes pe dracu'. e o revista pentru metrosexuali.

    @riper - corec'

    @eduard - cred ca e timpul sa treci la colt doo minute si sa stai rusinat acolo.

    @junior - foarte bine ai facut. daca il deranjai pe gogu kaizer, te batea de te cacai pe tine. si ii stropeai si pe ceilalti. timidule.

    @zippydb - de unde dracu' vrei sa stiu eo?

    @tugurlan - perhaps a carbonated soda.

    ReplyDelete
  7. Si ce ma Guglea, daca tu lucrezi la sanatatea Fehasemista si nu la sanatatea Barbatilor, te tot pacalesti ca nu esti ghei ?
    Ba, hai sa iti dau o veste nashpa: ESTI SI GHEI SI TZIGAN !
    (Bleaaah ce combinatie perversa !!!)
    P.S. Da' cum noi suntem mantzochisti. sa stii ca ne placi si asa...
    :)))))))
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  8. fah, parca trebea sa apara briosa. deci n'a aparut, deci imi datorezi chiloti intorsi pe dos

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.