Thursday, April 26, 2007

El Presidente

Nu se poate. Exista acei sefi (in cazul lui Gogu Kaizer, se numesc p*) a caror principala caracteristica e degeabismul. Au o uber metoda de a vorbi cu oamenii pe care ii coordoneaza (in cazul lui Gogu Kaizer, Gogu Kaizer). Se pune in spatele lui, vorbeste destul de incet astfel incat sa il auzi, dar sa crezi ca vorbeste cu altcineva, dupa care reuseste sa pronunte mai cu vlaga ceva de genul "Spune-mi daca ai alta treaba, sa stiu sa nu mai vorbesc singur".

Cel mai tare e ca se enerveaza daca se loveste de o atitudine ca a lui. Daca zici ca "Da, spune, cu ce pot sa te ajut" si vorbesti cu el uitandu-te la monitorul tau, o sa fiarba ca o ceapa in ciorba. O sa zica "Ma asculti?". Desigur ca ii zici ca "Da, dom'le, zi in continuare.". Daca are chef sa continue aroganta, sigur va spune "Poti sa nu te mai uiti la monitor, te rog?". Si atunci, zbang! lovitura de gratie: "Pot sa te aud si daca nu ma uit la tine. Aveam ceva foarte important de facut si tu m-ai intrerupt." O sa plece de acolo cu spume la gura, urdori la ochi si ceara in urechi.

*p vine de la pârş, pastramă, praf, pubertate si alte cuvinte din DEX care incep cu p si care au mai multe consoane decat vocale.

3 comments:

  1. Sau si mai simplu:
    Tu: "Domnule masina dumneavostar e cea de culoare *** parcata langa *** ?"
    El: "Da ! De ce ?"
    Tu: "Cred ca am vazut-o lovita destil de rau cand am urcat sus !"
    Reactie: Fuga fauga la minunea de asina !
    Sfat: Ascunde-te undeva si filmeaza-l plin de spume, cand va veni de jos si pune-l pe DC++, YouTube sau Trilulilu !
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  2. dar daca boss-u nu are masin ?

    ReplyDelete
  3. atunci filmezi autobuzul.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.