Monday, February 05, 2007

Miuzic

Da, a vazut si Gogu Kaizer mult trambitatul videoclip al mult trambitatei melodii a mult prea cinstitei Andra si a mult prea degeabistei trupe Simplu. Aici, unde altundeva? Astia de la Simplu trebuie sa stea in cap, sa-si dea picioarele peste creieri, sa-si franga degetele, sa-si scoata intestinele, sa faca piramide in dinti, sa faca schimburi de calcâie, sa-si intoarca genunchii pe dos si sa gesticuleze total dampulea in fiecare videoclip. Nu se poate fara. Oricum, mai bine decat 50Cent, care de fapt vorbeste, nu canta. Daca scoti negativul de pe melodiile lui si-ar ramane doar vocea, parca ai impresia ca vorbeste cu tine [bine, aici trebuie sa si fii putin nebun sa crezi asta]. "A, că ce faci, testicole? Ca bine ai venit la magazinul cu dulciuri. Ca etc".

De ce Andra [ar fi vrut ea] se stramba cand canta? Si de ce are capul atat de mare? Auzi, dar ţâţe are? Măruţă, tu stii, tată, Gogu nu se baga. Ti-ai facut-o cu mana ta. Deci cand Andra zice ce zice si termina cu "aaaaaaaa" sau pur si simplu râgâie expresia asta, arata de parca se screme. Dar stim cu totii ca fetele nu fac treaba mare. Deci de ce se stramba?

A inteles cineva versurile la melodia asta? In afara de evribodii, Trensilveinia, Drechiula si mega-fenomenalul "Hello, darrrrrrling" [care il zgârâie invariabil pe creieri pe Gogu Kaizer], Gogu Kaizer nu prea a inteles mai nimic. Ok, bun, e la moda sa canti si sa nu spui nimic concret, dar macar arata-ti ţâţele, femeie! Cum vrei sa te asculte romanu' critic? Pai trebuie sa aiba si el un motiv.

Videoclipul putea iesi mai bine. Sincer. Si-asa s-au machiat in ton cu melodia. Aolo, da, penibila si faza asta. Lu' Smailii ala ii sta bine mort. Si lui Cerebel calcat pe cap in "Furia", apogeul carierei sale, rol excelent interpretat. Trepăduşii ăia care aciră pe langa personajele astea principale cine sunt? Zici ca Moga a inventat melodia asta? Aaaaaa [si nu in stil Andra], pai atunci se explica totul. Pai Moga e gay, mă.

Vrei sa castigi Eurovisionul, Mogo? N-ai sa vezi chiloti pe broasca... [(c) Batranul Tom]

5 comments:

  1. "Dar stim cu totii ca fetele nu fac treaba mare. Deci de ce se stramba?"

    eh asta ziceam şi eu pe forumul xpc şi prin alte părţi, probabil au ceva treabă mai mijlocie sau poate e ceva care sfidează inteligenţa bărbatului... cineşti.. oghey, I'm outa here.

    ReplyDelete
  2. Reactie I:(cultivamonos)
    a)ce?
    b)cine?
    c)unde?
    d)cand?
    e)cum?
    Reactie II:
    a)tezaur muzical al Romaniei postdecembriste..
    b)Moga&co
    c)in Transilvania(zau? cu limba scoasa?!)
    d)2007 Anno Domini
    e)dureros..
    Reactie III: Oh, shit!(nu de alta, dar salvatorul OMG nu are efect in situatii de genul asta, Dumnezeu posedand ceea ce se numeste bun simt...artistic, doar excrementele facand fata cu succes situatiei)
    Intrebari suplimentare: Da' chiar, de ce se stramba tanti aia? De fapt, io m-as stramba si mai urat daca s-ar apropia un hidos din-ala de mine cu vadite intentii criminale.
    Cam pe unde ar fi partea cu legatura cu Transilvania?
    Si, hotarat lucru, cel putin unul dintre mascaricii aia este rezultatul unei imbarligaturi dubioase intre aia de la My Chemical Romance si ceva bling-blinger de suc(k)ces.

    ReplyDelete
  3. Eurovisionul devine pe zi ce trece o disputa care nu face bine nimanui. Desi printre piesele care au fost eliminate ieri de catre juriul concursului se afla si piesa pe care o preferam si eu ("Dracula My Love"), nu am ce face si trebuie sa recunosc ca s-a facut curatenie pe buna dreptate. Dar ma intreb daca la acest concurs va castiga piesa cea mai buna din Romania? Nu cred!

    CITESTE AICI RESTUL : http://craitoiu.blogspot.com/2007/02/rusinos.html

    ReplyDelete
  4. Videoclipul asta a fost clocit de unul care a vazut unul din filmele din seria Matrix, tras cu camera in sala.
    Si ce-a zis el? Hai sa bag un videoclip naspet romanesc bazat pe Spasmofilia TM si Dampulea copyright Simplu.
    Morala: Andra dezbraca-te in Playboy. Pentru ca filmulet porno cu laba aia trista de boufriend al tau nici o sansa.

    ReplyDelete
  5. videoclip jalnic, piesa la fel!!! partea cu adevarat tragica e ca la ce distrusi s-au prezentat la preselectie ar fi fost cred poate singura cu o sansa (mica, ce-i drept) de a nu ne face prea tare de kk....trist...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.