Saturday, February 24, 2007

Draga Gogule

Iar esti pe tusa. 8 pahare de vin d-ala rosu dela cumnatu' nu se este motiv de coerenta.Fii atent la combinatia urmatoare: Costică si cu Floricel [cine or mai fi si astia] presteaza despre gratar. Pai e ziua lu' cumnatu', capsec. Si deja ai beut 8 pahare despre vin rosu, capsec. Nu mai intru din nou in detalii dampulea cu timpurile ca ai bagat la cutie data trecuta. Ba, ia-le dracu' la astia o tastatura ca nu merge space,f si space. Ansha. Fii atent. Ti-am mai zis sa fii atent? Stai ca am golit paharul. Fraiere, nu stii ce-ai pierdut. Da' lasa ca beau eu si pentru tine. Ba, fi atent! Deci. Am umplut paharul. Acuma draci daca mai tin minte ce vroiam sa-ti zic. Hai mai da-te-ntr-a mea, ca nici tu nu esti sfant, ce ma tot injuri? Le-ai bagat la astia pe Romica Puceanu cu Prodigy. I-ai bagat in draci. Koaelozaure, hai ca te las ca miroase afripturi. Mori in foame luni la birou. Pa pa!

3 comments:

  1. ma enerveaza iarna asta, e prea nasol. imi place in schimb blogul tau. urasc baia dimineta, cacat cine a invitat treaba asta. te astept pe la mine, http://bloguluotrava.blogspot.com/
    poate facem schimb de linkuri.

    ReplyDelete
  2. si cum era cu nunta aia ? sa ma apuc de facut costum ?

    ReplyDelete
  3. 1. Io nu ii pot ura lu Gogu decat: SA-TI STEA IN GAT VEREEE !
    2. ba s-a terminat cu spamerii de genul "DO YOU WANT TO HAVE A BIG PENIS" si au aparut "otravuri" romanesti ? Baietii it-isti, ia rezolvati-l pe om ca umplut o gramada de bloguri cu spamul.
    Andrei... ;)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.