Wednesday, January 24, 2007

Inspiratia si bloagele

De_ce doreste sa cunoasca bloagele care l-au inspirat pe Gogu Kaizer. E mai mult vorba de personaje decat de bloage in cazul lui Gogu Kaizer. Din pacate, numarul de bloage pe care Gogu Kaizer ar trebui sa le enumere e cam mare, pentru ca nu a fost vorba decat de un singur blogea [oricat de arogant/infumurat/egoist/băsescian ar suna].

De mare efect si inspiratie: Porcului Fermecat. Blogea lui Gogu Kaizer a pornit de la o disputa cu Porcul Fermecat. Infractorul se lasase de blogăit, ceea ce l-a demoralizat pe Gogu Kaizer, pentru ca il citea zilnic. Sperand ca daca il provoaca la o competitie acesta va reveni la blogăit. Dar nu. Porcul Fermecat e un lenes infect, un burtos de 2m, care baga shaworma in el toata ziua si se uita la amateur porn pe net. Esti degeaba, Porcule.

Utopic l-a avertizat pe Gogu Kaizer ca va ajunge ca el. Utopic, lui Gogu Kaizer ii pare rau ca nu ti-a ascultat sfaturile. Sau nu.

Verde stop. Gogu Kaizer muta mascota in partea stanga si pune piua la leapsa.

2 comments:

  1. Ca un Gica Contra si un comentator degeabist ce sunt permiteti-mi sa ii zic lu GK:
    "Ba nu ai avut destula putere de convingere, de aia nu ai putut sa il reactivezi, in mod miraculos pe Porcu' Fermecat. Sic !
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  2. si care erea puterea miraculoasa a zeului neincoronat?

    "pariu pe o shaorma ca nu poti?"

    paracelsus mã.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.