Thursday, January 25, 2007

Agonie

Gogu Kaizer sofeaza de fo 3-4 ani. Inca de cand era Gogu Kaizer mic, Batranul Tom il lua pe la el pe la servici, il arunca intr-una din masinile de acolo [si Batranul Tom prefera numai camioanele] si ii zicea "Acum condu!". Gogu Kaizer, copil prost si naiv, apasa pe toate butoanele, lua pedalele la rand si isi prindea mainile in volan. Pana cand Batranul Tom termina cu rasul, Gogu Kaizer se credea un sofer de TIR. Turc.

Cand facea Gogu Kaizer scoala de soferi, Batranul Tom avea impresia ca relatia tata-fiu e oarecum compromisa. Din nou, il lua pe Gogu Kaizer cu masina [de data asta, Dacia din '86 proprietate personala] si il arunca pe Gogu Kaizer la volan. De data asta, lucrurile stateau putin cam altfel. Dupa "Acum condu!", Batranul Tom nu prea se mai cracana de ras. Avea momente in care era rosu la mecla, exagera in a-si impartasi saliva cu parbrizul, vorbea despre originile lui Gogu Kaizer si despre cum a fost el conceput. Acela a fost momentul in care Batranul Tom a inceput sa cheleasca in nas.

Cert e ca de cand si-a luat permisul, Gogu Kaizer a hotarat: cand se vor afla amandoi in aceeasi masina, numai Batranul Tom va sta la volan. Chiar daca asta implica dezmostenirea Kaizer Gogului. Sau daca Gogu Kaizer ii mai fura din cand in cand masina [Dacia din '86 a plecat la fier vechi ca cica avea treaba].

Masinile ar trebui sa aiba un afis pe ele: "Atentie! A nu se conduce cu Batranul Tom in dreapta!"

5 comments:

  1. To'arashu si io tot asa am invatzat sa conduc. Doar ca io nu am reusit sa imi fac promisiunea ca voi sta doar in dreapta; dar am reusit sa il sperii un pic, conducand un pic mai violent. Asa ca al meu "batran Tom", tace acum malc. Andrei... ;)

    ReplyDelete
  2. mirandolina nu simte cam pe cand o sa dea gogu fo doo beri ? eventual si data nuntii m-ar interesa sa stiu cum imi fac planurile :)

    ReplyDelete
  3. simt in stomac cum ca aci se cam naste o idila, un love story sau cum vreti sa-i ziceti...aaaa alarma falsa, e foamea...ma duc sa-mi iau un snitzel
    P.S. si pepsi..:D

    ReplyDelete
  4. bahhh! cand "babacu Tom" o sa fie prea batran si chior ca sa mai conduca..... cine-l plimba daca GK nu merge cu el in dreapta?!?!

    ReplyDelete
  5. si daca nu e sanatos a se merge cu el in dreapta.... baga-l in.... p...ortbagaj... si calc-o!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.