Friday, December 08, 2006

Ţismuliţe

Gogu Kaizer a fost aseara cu Scorpia prin oras sa-si cumpere ea ţismuliţe. Acoperind toate magazinele de specialitate din zona Lujerului, au ajuns in cele din urma si in Plazza. Gogu Kaizer deja era epuizat psihic in momentul ala. Nu vroia decat sa crape in el ceva, fiind lihnit de foame. Dar nu, mai intai au umblat si prin tot Plazza, unde Gogu Kaizer a descoperit ca Plazza e mai mult decat un Pizza Hut si un Movieplex d-ala.

Gogu Kaizer era aidoma unui copchil de 4 ani: fascinat. Halul in care oamenii incearca sa iasa in evidenta in acest Plazza e de-a dreptul penibil. Incepand de la imbracaminte, trecand pe la accesorii [adicătelea telefonul care canta empetriu de rigoare sau alte alea] si pana la comportament sau stilul de mers. Sau, ca veveritele alea 3 de la Leonardo, care urlau si beleau fasolea la niste pantofi, hlizindu-se pueril si dandu-si bip una alteia cand se rataceau prin magazin ["Unde e, fă, Miruna? Lasa ca o sun. Alo, unde esti, fa? Dupa stâlp? Hai vino la genţi. Pa." - dupa 3 secunde, "fa" era acolo]. Mai sucombaţi dracu' din cand in cand!

In fine. Pana la urma Gogu Kaizer n-a mai rezistat si si-a facut curaj: a apucat-o bine pe Scorpia si a carat-o pana la Pizza Hut, in scopul de a presta despre crapat in ei. Ceea ce au si facut. Si Gogu Kaizer era fericit. Pana cand au plecat, pentru ca Scorpia a profitat de lenea lui si l-a mai carat inca o data prin Leonardo, "ca poate mi-a scapat ceva".
P.S.: Chiar daca au umblat atâta, tot au facut sex. Pentru ca Scorpia e sadica, d-aia!

13 comments:

  1. ai uitat sa mentionezi k Scorpia te va cara si in seara asta prin magazine in cautarea sa disperata dupa tismulite :):):)

    ReplyDelete
  2. cu cine au facut sex?

    ReplyDelete
  3. Tipic femeiesc:))) data viitoare spune'i c'o asteptzi la pizza hut...cu toate ca s'ar putea sa mananci 2 pizze si sa bei 5 sucuri, si ea tot la leonardo sa fie=)))

    ReplyDelete
  4. si pe mine m-a tarat aseara scorpiul in unirea, orhideea si plaza in cautarea unui palton, macar l-a gasit, ca de crapat in sine nu s-a mai pus problema.

    si noi am facut, dar nu cu voi.

    ReplyDelete
  5. Gogu se poate apuca de scrius un Kamasutra al lui... cum de ce? pentru ca ar tot felu de pozitii inventate cu scorpia, gen ala de la calculator... da, da, ala cand sta pe mess, are status " dnd, iar fac sex" si totusi vorbeste si cu tine...

    sa ne anunti cand e lansarea...

    ReplyDelete
  6. Gogule tata, ai viata grea cu Scorpia, mai ales ca vad ca are intentii de-astea cremenale si astazi seara.Mai nasol o sa fie daca te cara la Auchan (ca e nou si marfe multe-aviz Scorpia!) ca e si departe si mai e si mareeee, mult mai mare decat Plazza.Te-ai nenorocit!

    ReplyDelete
  7. gogu kaizer e inca unul dintre barbatii care povestesc la infinit cat de traumatizant e sa mergi cu fumeia la shopingi :-<

    ReplyDelete
  8. Ariel, statusu ala il are cand e la munca, which means il f*t sefii :)
    me knows stuff...

    ReplyDelete
  9. HAHA, si novo a prestat despre ţismuliţe cu fata saptamana trecuta, cateva ore prin Iulius Mall, Leonardo si alte locuri de genul...

    ReplyDelete
  10. Parca Gogu nu suporta Pizza Hut..amintiri neplacute sau ceva de genu..

    ReplyDelete
  11. Gogu Kaizer n-a zis niciodata ca nu i-a placut pizza & restul chestiilor de acolo, a zis doar ca nu suporta sa lucreze acolo.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.