Tuesday, December 12, 2006

Ţismuliţe ep. 2

Aseara, plecand de la servici: "Bafta, Gogule. Iti doresc sa gasesti repede!", "Pa, Gogule! Sper sa intri doar intr-un magazin" samd. Gogu Kaizer pleca sa se intalneasca cu Scorpia pentru episodul 2 din "Cautarea ţismuliţelor". Urma sa strabata toate magazinele dintre Romana si Unirea.

S-au intalnit la Romana. Nerabdatoare, Scorpia a propus migrarea imediata catre Unirea The Magazin. Ajunsi acolo, Gogului Kaizer i-a venit o idee geniala: va lupta cu inamicul folosindu-i propriile metode. Astfel, Gogu Kaizer a prestat despre un excel de zel nemaiîntalnit printre semenii lui. "Hai si in magazinul asta", "Dar aici n-am intrat", "Hei, un' te duci? Mai sunt ţismuliţe si pe raftul ala", "Hai macar sa acoperim tot etajul asta", "Pai de ce stai si te intrebi? Probeaza-le! Ce ai de pierdut" etc.

Astfel, Gogu Kaizer i-a epuizat Scorpiei orice putere si dorinta de posedat ţismuliţe. In momentul in care ieseau din Unirea, Scorpia nu mai avea nici un chef de intrat+cautat+vazut+probat+iesit prin magazine. Asa ca a propus teleportarea la Springtime. Gogu Kaizer era triumfator. Urma sa presteze despre crăpat in el.

Nimic nu mai putea merge dampulea. Aboslut nimic. Gogu Kaizer mergea cu un zambet tâmp pe mecla si nu se gandea decat la victoria obtinuta. Dar a fost de ajuns o singura replica de-a Scorpiei pentru a spulbera euforia Gogului Kaizer: "Asta e, iar n-am gasit. Mai mergem si maine seara...". Si asta a venit in momentul in care Gogu Kaizer crapa tandru in el pizza.

Asadar, urmeaza episodul 3. Gogu Kaizer spera sa fie si ultimul [metoda subtila in adresarea unei rugaminti umile catre fetele care citesc acest blogea: veniti si voi cu idei de magazine unde se gasesc ţismuliţe mai ql; mulţumex frumos].

5 comments:

  1. Dude, ti-am spus vezi ceva care o incanta cat de cat si ii spui ca sunt minunate, ca ii vin perfect samd... Oricum orice si-ar lua nu vor fi "acele" incaltari pe care le cauta... :| Mai bine salveaza nijte timp :D

    ReplyDelete
  2. Gogule, asta e de rau.Picerile tale in curand se vor pensiona.Cin' te-a pus sa iti imaginezi ca daca o invarti pe Scorpia prin tot "Unirea", ea de plictiseala va ceda nervos?A, da, va ceda...dar isi va relua cautarile in scurt timp.Esti un om mort!Hehehee.
    Scorpia, ai si tu mila de bietu' Gogu!

    ReplyDelete
  3. de ce n-o invita gogu pe scorpie la o promenada pe calea mosilor? ca e ticsita de tismulite. eventual se poate ineca amarul in pizza hut plasata strategic in amalagamul respectivelor magazine.

    ReplyDelete
  4. Gogule du-o in Cocor,pa bune.

    ReplyDelete
  5. pai si sexu', man?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.