Monday, November 13, 2006

Concluzii

Tuturor li se urca la cap la un moment dat si atunci fiecare are nevoie de cateva tentative strategice de bagare a organului nepretuit in euforia aceea. Drept urmare, Gogu Kaizer declara aici, in prezenta martorilor si in deplinatatea facultatilor mentale, perfect constient de eventualele consecinte ce ar putea zgudui intreaga populatie, urmatorul adevar: Gogu Kaizer isi baga p*la.

Dar sa analizam putin aceasta mirifica expresie. Ce doreste autorul sa exprime prin faptul ca isi baga p*la? Poate el oare duce acest marsav act la indeplinire la modul propriu, real si palpabil? Sau oare vorbeste la figurat? Ce a vrut sa spuna el, in acest caz? Un respectat filosof grec, ce a trait in secolul 4 d. Hr., a mentionat intr-una din scrierile sale ca actul de a baga p*la semnifica o totala stare de indiferenta manifestata la nivel cognitiv fata de realitatea inconjuratoare.

Deci asta a vrut sa spuna Gogu Kaizer...

2 comments:

  1. Cand aveam eo fro 15 ani, aşa, aveau aia de la mafia o meoldie cu "Mai trageti voi concluzii / Va mai punem noi perfuzii"...

    Gogule, ear o dai in diverse, mă?

    ReplyDelete
  2. Deci:

    Cand si-o scoate... inseamna ca-i pasa?!?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.