Friday, October 06, 2006

Rusinica

Gogu Kaizer citeste destul de des blogul ei. I se pare amuzant, in special comentariile cititorilor si a mai scris despre ea. Lasand-o pe ea la o parte, Gogu Kaizer doreste sa domoleasca furia tuturor celor care ii citesc blogul si sunt deranjati de ceea ce scrie ea: prieteni, nu uitati ca are ciclu. Considerati ca e deja pedepsita pentru ca pune in evidenta aspecte de care suntem cu toti constienti, dar le ignoram sau le ascundem.

Unde rahat mai e onoarea masculina? Unde sunt vremurile in care strigam in cor pe plaiurile mioritice "Da, put, si sunt mandru de asta!" ? La dracu' cu parerea "lumii"! Fac ce vreau, sunt cum vreau si mi se falfaie! Prostilor!

9 comments:

  1. Adică: "Eu sunt mai deşteaptă ca voi, aşa că vreau să vă văd cum vă agitaţi despre blogul meu şi cum vă daţi cu părerea despre ce vreau eo să spun aicea!"

    Personal, îl citesc din amuzament. Cât despre chestiile cu "găsiţi propziţia secretă dintre rânduri"... noi să fim sănatoşi. Nu-i anşa, Gogule?

    ReplyDelete
  2. Perfect de acord, Tugurlane. Plus ca si Gogu Kaizer a introdus o propozitie secreta in postul asta special pentru ea.

    Dar stim ca nici n-o sa-l citeasca. Si chiar daca l-ar citi, nu o va face decat sa zambeasca ironic. Barbatii astia...

    ReplyDelete
  3. Din scrierile Anishoarei:
    "[..] Restul, mai încercaţi. Azi nu mi-aţi atras atenţia."

    Deci iti dai seama cat ai de tras ca sa o faci sa vina aici pe blog :D

    ReplyDelete
  4. Lasand la o parte comentariile voastre barbatesti si pline de aberatii cum k sunteti cei mai mari si mai tari nu uitati k si voi suferiti in aceasta perioada. Asa k ciocu' mic.

    ReplyDelete
  5. Fata este evidemment educata si cultivata. Si ii merg rotitele. Faza e ca ea zice: urasc barbatii! Si ce fac toti barbatii, sau aproape toti? Se chinuie sa o convinga ca-i proasta, nebuna, ne-fe sau mai stiu eu ce chestie. Plus cei care incearca sa o agate cu puerilisme de cartier, doar ca sa se laude dupa aia ca au adus ei mieluseaua pe calea cea buna.

    ReplyDelete
  6. Ţugurlanu' maichii, dacă te amuză, nu mai trebuie să cauţi nici o propoziţie secretă.

    Gogule, trebuie să avem o discuţie despre trackback.

    Diesel, şi cu tine la fel.

    Scorpia, tu eşti prietena Gogului? Felicitări! E un tip amuzant.

    Alex, mă duc să roşesc pe undeva.

    ReplyDelete
  7. Tu sa fii sanatos ca ea nu e cu siguranta.. si daca tie ti se pare ok sa puti sper sa nu nimeresc in acelasi spatiu inchis cu tine.

    ReplyDelete
  8. Gogu Kaizer nu e singurul om de pe Pamant care pute. Si da, e ok sa puti dupa o zi de munca, stres, draci etc.

    ReplyDelete
  9. mia venit aseara shi nush ce tre sa fac

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.