Thursday, October 05, 2006

Mesaj lung

Voi vorbi la persoana I tocmai pentru a diferentia acest post [si urmatoarele ca el, daca vor mai urma] de celelalte. Pare mai serios.

Am observat cu mandrie ca foarte multi dintre cititorii acestui blog sunt colegi cu mine. O parte din ei se amuza la chestiile de pe aici. O alta parte din ei nu ma suporta, dar citesc doar pentru a se afla in treaba. Inca o alta parte din ei habar n-au cine sunt, dar citesc din reflex. Iar ultima parte din ei [care probabil se imparte si asta in d-aia care nu ma suporta si d-aia care habar n-au cine sunt] citesc in speranta ca voi scrie ceva care le va fi lor folositor. In sensul ca poate-poate scriu ceva ce m-ar incrimina, legat de serviciu, iar ei vor putea aduce la cunostinta persoanelor din conducere faptul ca "iete ce a scris ala... bine ca am fost cu ochii pe el... pai cum isi permite? eu zic sa-l dam afara!" . Aplicatii ale antitezei in viata reala/profesionala. Voi numi aceasta ultima parte aleator. Primul cuvant care imi vine in minte. Sa le zicem pupincuristi. Asta mi-a venit in minte cand m-am gandit la ei.

Bestial, acum ma voi adresa special numai lor. Daca nu v-ati prins, "Gogu Kaizer" este un pamflet, o gluma, o ironie, un produs al imaginatiei mele creative pentru care ma invidiati. Aveam de gand sa va propun ceva. Dar m-am razgandit imediat, pentru ca am realizat ca e imposibil sa ceri asa ceva unor consumatori dampulea de aer. Se numeste CURAJ. Cum dracului sa-mi permit eu sa ma astept de la voi, niste degeabisti, sa aveti curajul sa veniti la mine si sa recunoasteti "Da, fraiere, eu sunt ala care te sap!" ? Frumos, inseamna ca va e frica de mine. Sunt eu urat, dar nu mananc pe nimeni.

Va doresc: a) sa va cada degetele de la picioare; b) sa deveniti muncitori pe santier; c) sa lasati o fata gravida si sa fiti obligati sa va insurati cu ea; d) sa nu aveti de ce sa va tineti intr-un autobuz plin cu babe transpirate. Voi alegeti.

10 comments:

  1. sa lase o fata CU MUSTATA gravida

    ReplyDelete
  2. utopic, parca aveai prieten...

    ReplyDelete
  3. cam arogant gogu kaizer in postul asta.. esti tu asa sigur ca ai colegi care din invidie te sap...etc..etc..? ma rog, cum spui tu, dar e cam trasa treaba.. succes in continuare si bloguri mai inspirate!

    ReplyDelete
  4. hahahaha.................
    faine variante.........o sa le arat si colegilor mei.........poate se vor simti si ei.......sau macar unul...

    ReplyDelete
  5. Diana, mi s-a motivat ca nu am primit ce meritam [la salar, zic] din cauza blogului, care a ajuns la cunostinta LOR la semnalul "cuiva", coleg cu mine, cititor fidel. Florin imi cunoaste mai bine frustrarile. Si nu, nu ma refeream la el in postul asta. Si nu cred ca se numeste "aroganta" faptul ca am descris o situatie tipica si parerea mea vis-a-vis de ea.

    ReplyDelete
  6. am zis eu ca te refereai la el??? nici prin cap sa nu-ti treaca! oricum mi s-a =arut cam exagerat postul asta.. ma rog..

    ReplyDelete
  7. de fapt a fost fix la tinta. nu a fost nici prea mult nici mai putin decat trebuia.
    cred ca un om cu IQ-ul mai mare cu o unitate decat numarul la pantof se prindea ce rol are acest blog. dar din pacate acei oameni sunt destul de rari.

    ReplyDelete
  8. Prima oara vroiam sa-ti zic ca-ti bati prea mult capul asemenea oameni, pentru ca in situatiile astea, in loc sa rezolvi ceva, ei pur si simplu se bucura de atentia primita si in stadiul asta ramane treaba.

    Dar citind mai departe:

    "Diana, mi s-a motivat ca nu am primit ce meritam [la salar, zic] din cauza blogului, care a ajuns la cunostinta LOR la semnalul "cuiva", coleg cu mine, cititor fidel."

    ...asta e fix cea mai stupida treaba intalnita de cand ma dau eu pe netul asta. Respectivul/respectivii tre sa aiba niste aere super mari in cur, de au ajuns sa se simta afectati in asemenea masura de ce scrie pe blogul asta.

    Mi se pare un moft oligofren, sa cauti un motiv in locul nepotrivit din start(nepotrivit in sensul ca scrierile de aici se absolva de orice vina si complicatie serioasa de la bun inceput, daca imi dau eu bine seama).

    Gogu, cred ca ar fi trebuit sa le trantesti veritabilul "Ia pula!", ca poate altfel ei nu inteleg. Nici nu mai vorbesc de marlania "detectivului" anonim.

    ReplyDelete
  9. Aia de nu ti-au dat la salar pe motiv de blog sunt niste imbecili. Motiv pentru care probabil ca vor fi guest star-uri pe aici pe blog candva. Sa ne anunti ca sa ii bagam in seama.
    Doi la mana, nejudecand prin prisma performantelor lui Gogu Kaizer la locul de munca se fac pasibili de ceva reclamatii si actiuni in justitie. Eu ii recomand lui Gogu Kaizer sa ii infiereze mai bine aici, ca o sa-i doara mai tare decat orice proces sau vizita de la Oficiul de protectia muncii.
    Acesta fiind zise, trebuie sa recunosc ca singurul lucru care ma deranjeaza la Gogu Kaizer e ca nu am talentul lui literar.
    Si ca probabil comentariul asta incepe sa fie mai mare decat postul initial caruia i se adreseaza.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.