Monday, September 18, 2006

Week-end

Da, Gogu Kaizer e cam vesel de felul lui, asa. Saptamana trecuta, tacsu (atentie! toate denumirile ce se refera la neamuri/shatra/ginta patriarhala se vor scrie cum se aud) si-a luat masina. O Kia Sephia 2. Din doo mii - an de fabricatie. Desigur ca Gogu Kaizer n-a putut rezista tentatiei si week-end-ul asta a fost acasa. Deh, ii era dor de casa parinteasca.

Sambata, tacsu a trebuit sa se duca la servici. Prilej extraordinar pentru Gogu Kaizer sa ii fure masina. Neinmatriculata. Fara verificare tehnica. "A fura" e totusi un termen care denatureaza realitatea. Mai degraba "a imprumuta fara stirea & voia lu' tacsu". Asa mai merge. Suna mai uman. Revenind, Gogu Kaizer s-a cam plimbat cu masina week-end-ula asta. La un moment dat, T zero, Gogu Kaizer a inceput sa se intrebe de ce nu-l suna tacsu sa-l intrebe ce mai face, pe unde e, cat mai sta, derbedeule!

Nimic. Nici un telefon. La un alt moment dat, T unu, i s-a mai stricat si telefonul, deci nici o sansa sa se auda cu tacsu in viitorul oarecum apropiat. Dar se da urmatoarea problema:

Problema. Din punctul A pleaca Gogu Kaizer cu masina lu tacsu, pornind de la 0 km/h. In 13 secunde, avea deja 80-90 km/h (nu stie eg zact, ca nu s-a uitat la kilometraj). Din punctul B, pe sens contrar, porneste catre Gogu Kaizer un individ cu un Logan. Viteza estimativa: 50-60 km/h. Intrebare: ce trebuia sa faca Gogu Kaizer pentru a-l evita pe ala cu Loganul, astfel incat sa ajunga masina intreaga acasa la tacsu, scapand astfel de intrebarea pertinenta a lu' tacsu "Da' benzina ai bagat si tu?"

12 comments:

  1. stupid idiot se spune Kaiser...numai romanisme imbecile va alegeti la nume...omg.....plus plictiseala nu scrii nimic bun...ceva cum sa cstigi, o idee de afcere..numai BUllshit

    ReplyDelete
  2. Ok, pentru ca esti primul analfabet care scrie un comentariu, facand totodata exces de puncte de suspensie, zic sa te lamuresc putin (pentru ca vad ca nu prea te ajuta creierasul). "Gogu Kaizer" este menit sa ridiculizeze romanul obisnuit (prin prenumele des folosit in tara asta "Gogu") care are pretentii esuate de a fi cineva (folosirea gresita a titulaturii de "Kaiser").

    Daca nu iti place sa citesti (nu numai ce scrie aici), nu mai citi.

    Stiu ca nu meritai explicatii, dar n-ai fi inteles niciodata prin fortele tale proprii. Si daca ti-as fi zis ca esti las si ca ai putea sa te semnezi, sunt convins ca primul tau impuls este sa te semnezi cu un nume care iti caracterizeaza din plin abilitatile de a gandi. Pardon, am presupus ca le si ai, totodata.

    PS: Hai sa ne batem.

    ReplyDelete
  3. mariko crede ca blogul lui Gogu Kaizer e genial
    mariko o să continue(?!) să scrie asta din când în când în aşa fel încât Gogu Kaizer să nu uite.
    Pentru că mariko zâmbeşte întotdeauna când citeşte blogul ăsta.

    ReplyDelete
  4. madmax crede că puteai să deschizi geamul şi să dai din mâini :))

    ReplyDelete
  5. incep sa ma intreb...oare lumea nu-mi citeste blogul fiindca nu scriu despre mine la persoana a treia?
    cerebelul meu nu ma ajuta la ora asta sa gasesc solutia problemei pusa de gogu, pot doar sa sper ca si el, cat si masina (dar pentru binele amandurora, mai ales masina) sunt intregi. astept solutia!

    ReplyDelete
  6. Am un raspuns la intrebarea ta.Ca sa-l eviti pe ala cu Loganul trebuia sa gandesti si tu ca el.Se stie deja ca soferii de pe Logan sunt printre lichelele,scursurile si mucoasele anale ale societatii.Avand in vedere ca media de varsta a soferilor de Logan este de 419 ani +/- chelie , as spune ca Gogu Kaizer nu ar fi putut evita Loganul.

    Logic vorbind , "Gogu Kaizer este Gogu Kaizer si nimeni altcineva nu este Gogu Kaizer decat el insusi." Nimeni nu este Gogu Kaizer decat Gogu Kaizer. => Ca Gogu Kaizer sa evite Loganul , soferul Loganului trebuia sa gandeasca precum Gogu Kaizer. <=DAR=> Nimeni nu poate gandi ca Gogu Kaizer decat Gogu Kaizer . => Soferul de Logan trebuia sa fie Gogu Kaizer. Contradictie la ipoteza.Drept urmare , soferul Loganului trebuie pedepsit cu 10 ani de detentie intr-o gradinita publica , cu schingiuiri zilnice si ridicarea dreptului de a participa la alegerile electorale.

    ReplyDelete
  7. Ok, bun raspuns. Difera putin de cel corect, totusi: au trecut unul pe langa altul, fiecare pe banda lui, pentru ca asa mergeau de la bun inceput, dar Gogu Kaizer nu era băut.

    ReplyDelete
  8. Si care era scenariul cel mai groaznic? Sa dea cu matura Gogu Kaizer dupa resturile de Logan pulverizat?

    ReplyDelete
  9. pana nu iti comenteaza un analfabet, nu esti blogger adevarat. felicitari!

    ReplyDelete
  10. Diesel il felicita pe gogu Kaizer pentru ca a apucat sa traiasca visul oricarei persoana romana de regn masculin, si anume sa mearga ilegal cu o mashina.

    Echipa trimite, de asemenea, sincere regrete analfabetului.

    ReplyDelete
  11. Cred ca raspunsul corect la intrebarea "Ce trebuia sa faca Gogu Kaizer?" este un clar si rasunator "DA".

    Am castigat?

    ReplyDelete
  12. Raspuns corect - ai castigat. Nu stiu ce, dar ai castigat.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.