Sunday, September 24, 2006

Sambata seara

Da, sambata seara nu prea mai plooa. Pentru ca fusese o zi lunga, care s-a lasat cu instalari de Windows si balti de sange, Scorpia avea chef de o pizza. De altfel, si Gogu Kaizer. Drept urmare, a zis sa vada recomandarile.
  1. American Beer House. Se era vorba despre o nunta. Caz inchis - trecem mai departe.
  2. Tip Top. Najpa. A inceput sa ploo usor.
  3. Terasa aia sau ce-o fi de la intrarea din parc. Se era un chef privat de manelari. "Daca doriti, mai avem mese si afara..." zise Greuceanu. "Stau afara la masa, dar numai daca stai tu langa mine sa imi tii umbrela aia mare de acolo sa n-o ia vantul si sa nu ma ploo."
  4. La o statie de autobuz de la Tip Top spre A.B.H., era un Pub&Restaurant. Nunta si acolo.
Drept urmare, Gogu Kaizer si cu Scorpia stateau in statia de autobuz, asteptand uzi la degetele de la picioare, un 268. Uitandu-se catre nuntasi, lui Gogu Kaizer i-a cam trecut un plan cretin prin minte.

"Ce-ar fi daca as intra acolo in restaurant, cu un ranjet tamp pe mecla, m-as duce la ginerica, ii urez despre casa si pietre, si ma asez linistit la masa? Sa ma duc si la lautari, scot una de 10 lei si i-o lipesc lu' Solistu' Minune pe frunte, cu flegma, ca asa se face, si ii zic sa dea si-o dedicatie. Eventual mai fur mireasa - ne mai alegem si cu o spaga, ceva. Dansam cu aia pe acolo, facem hore, ne imbatam, umflam bine matzul si la sfarsit le dam un doo sute de mii acolo, ca la chiori. De la amandoi. Dar le zicem despre casa si pietre." Si a venit 268ul. Cu degetele de la picioare fleasca (se poate ca Gogu Kaizer sa mai fi mentionat aspectul asta, dar e necesar sa cunoasteti circumstantele), s-au urcat in 268 si s-au dus linistiti acasa, unde au mancat cartofi prajiti + (salata verde+rosii+castraveti+patrunjel+ceapa=salata jmechera) + piept de pui prajit. Si a fost mai bun decat o pizza.

7 comments:

  1. Gogu Kaizer incearca sa-si mascheze frustrarea prin ultima remarca, si anume "a fost mai bun decat o pizza".. nimic nu-i mai bun decat o pizza.. poate cel mult puiul cu sos si ciuperci, cum face scorpia* mea :)

    *daca-mi permitzi sa utilizez iar adresamentul

    ReplyDelete
  2. McDonald's este definitiv şi irevocabil cel mai gustos. Apoi pizza. Că nu-i sănătos îi altă treabă.

    PS: Vezi că am pe blog o întrebare la care poate îmi dai tu un răspuns.

    ReplyDelete
  3. Sexul e mai bun decat pizza. Si in cazul meu mai des.

    ReplyDelete
  4. Hopa! Gogu Kaizer e băiat de cartier. Deci matale erai ăla rebegit de frig în staţie la 286... Eu căutam oo la ora aia. Degeaba. În cartierul ăsta nimeni nu are oo.
    Cînd vine vorba de pizza eu procedez un pic diferit. Aştept întîi un viscol bun după care sun la Jerry's. "Doo pizza, Drumul Taberei al treilea troian pe dreapta. Şi vezi să fie calde."

    ReplyDelete
  5. Refuz! Daca te pune dracu' Dane si tu esti Gogu Kaizer uploaded dupa ce te-am adus acasa de la spitalul pentru speciali pe raspunderea mea si a lu sor'mea (posibil vedeta sub numele de scorpia) ca nu te mai dai 2 in 1.. Daca tu imi faci asa ceva.. Mamaliga mananci de acu' incolo.

    Ce' nu v-ati dus la Azzurelo.. Aveati bani de hartie si vi i-a udat ploaia?

    ReplyDelete
  6. Nope, Gogu Kaizer nu e Dan. Sorrea.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.