Wednesday, September 20, 2006

Recomandari

Se pune problema in felul urmator: Gogu Kaizer s-a mutat de curand in Drumul Taberei - pe langa Billa aia p-acolo. Cunoaste cineva niste localuri/terase/samtn mai decente la care poate si Gogu Kaizer sa manance linistit o pizza si sa bea o bere? Cu tot cu Scorpia.

5 comments:

  1. Duda-ti recomanda de la interesectia din piata moghioros cum mergi spre mall.. spre dreapta shaormeria Maveric si spre stanga (ceva mai departe ce-i drept) American House. De la statia de 41 de la Bila spre stanga (adeca prin bucla) e o terasa la vre-o 300m. Au net wireless moca si mancare buna.

    ReplyDelete
  2. Ce-ncearca Duda sa zica e ca Maverick e la Orizont, in statia de troleu, si ca American Beer House e chiar pe bucla, langa Mega Image-ul de acolo (adica iei 69/71, cobori la posta si-o iei spre dreapta, treci de gropi si MI si-n spatele parculetului e ABH). Terasa de langa strand e ok, nu stiu daca asta e cu wireless-ul sau nu. Mai e Azzuro, ceva mai incolo, pe vizavi de parc, care au pizza buna, dar mie nu imi prea place locul. De un suc merge si terasa de la Indiana (una din ele, da' nu stiu cum se cheama).

    ReplyDelete
  3. si eu tot prin zona, pe la Tip-Top acolo, au si terasa si pizza e buna, iar vis-a-vis langa parc mai e o terasa, pare ok.

    ReplyDelete
  4. Dupa faza asta, Gogu Kaizer are oarecare retineri fata de Tip Top si zona respectiva.

    ReplyDelete
  5. sau poti veni in militari :D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.