Saturday, September 30, 2006

Iar am venit

Pai da. Gogu Kaizer nu prea avea de gand sa petreaca mai mult de 3 zile pe unde s-a dus, asa ca a revenit in Bucale. Habar n-are de ce. Asta e destinul lui - sa tot revina in Bucale. Ar fi fost mai multumit daca destinul lui era sa doarma in fiecare zi pana la 12, dar se multumeste si cu asta.

In toate aceste trei zile, Gogu Kaizer a jucat ca lesinatu' Dreamfall. Nu l-a terminat; a ajuns pe la capitolul 11/13. Uimitor. L-a tinut pe Gogu Kaizer pana la 4 AM in fata calculatorului. A adormit fumand. Pe la 6:48 AM a venit tacsu si l-a trezit. "Ba, hai sa ma duci cu masina pana la gara. Lasa, nu te mai schimba." Brusc, Gogu Kaizer s-a trezit in masina, la ceva departare de casa si cu tacsu in dreapta. Chiaun, distrus de somn, cu ochii rosii si verzi [simultan], Gogu Kaizer a avut nevoie de cateva minute bune sa realizeze care e treaba.

"Eram in pat... Dormeam... A venit tata... A bălmăjit ceva... Eram in pat... Acum sunt la volan... Bestial, pot sa calatoresc in timp, sunt in viitor! Si de ce sunt in chiloti?"

2 comments:

  1. Linishteshte-te, a fost doar un vis urat.. prea mult Dreamfall amestecat cu tabac.

    ReplyDelete
  2. mi-ai trezit amintiri placute legate de dreamfall :D
    acu ma uit acu sa vad ce sterg ca sa il bag :>

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.