Friday, September 15, 2006

Gogu Kaizer vs. Scorpia

Aseara, Gogu Kaizer s-a certat putin cu Scorpia pe motiv ca Gogu Kaizer statea langa ea cand facea salata orientala si o incurca. Faptul ca Gogu Kaizer statea linistit pe un scaun, asteptandu-si portia ca la cantina. Acumuland minimul necesar de nervi pentru dezbaterea unor probleme existentiale (cum ar fi "De ce eu?"), discutia s-a mutat in dormitor.

Gogu Kaizer se uita linistit la patul care il astepta cu bratele deschise. "Da, somnic pentru mine va fi. Da, voi dormi ca un urs. Da, hobby-ul meu preferat" se gandea Gogu Kaizer. Dar nu. Scorpia a facut in asa fel incat sa nu fie asa. Incepand cu ciupituri diverse si ajungand la picioare in creieri, Gogu Kaizer a simtit la un moment dat ca nu prea poate sa doarma el in conditiile astea. Drept pentru care a ripostat. Palme, pumni, picioare, faze de genul "jos-din-pat-du-te-si-dormi-in-bucatarie"... Ce primea, asta oferea si Gogu Kaizer.

Se intampla ca fazele astea sa aiba doua moduri in care se pot termina. Primul e acela in care Gogu Kaizer doarme pe canapea (ceea ce nu s-a intamplat pana acum si Gogu Kaizer spera sa nu se intample), iar al doilea e cel in care Scorpia si cu Gogu Kaizer fac sex. Ca de obicei, cearta de aseara s-a terminat conform cazului 2.

Gogu Kaizer crede ca d-asta se tot cearta Scorpia cu el. :D

3 comments:

  1. S-a dovedit stiintific cum ca make-up sexul poate fi periculos daca masculul urmareste din start sa se certe doar ca sa ajunga cu partenera la impacare. Ba da!

    ReplyDelete
  2. Pai si partenera ce urmareste? :D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.