Wednesday, September 20, 2006

Doo vorbe

  • Daca un vezi ca se apropie un tramvai de tine, stai pe loc. Te va ocoli.
  • Daca iti pica netul, du-te si fa dus. Asa o sa observi ca n-ai hartie igienica la dabăl iu si.
  • Daca intri pe messenger pe invisible, intri degeaba. Mai bine iti pui un status cu "Am intrat doar ca sa vad daca X e onlinea. N-am treaba cu restul."
  • Daca te enerveaza o persoana de sex opus (adica dă cu minus), scoate-i un ochi. Tu o sa te simti mai bine, iar el/ea va ramane chior/chioara pentru tot restul vietii. Data viitoare va vorbi mai frumos.
  • Daca n-ai chef de nimic, stai degeaba. Cine stie cand vei mai avea un moment de stat degeaba...
  • Daca nu stii cum se porneste o masina de spalat, nu inseamna ca esti mai putin barbat. Inseamna ca nu te duce capul sa citesti instructiunile.
  • Daca primesti mass-uri pe messenger, da-le inapoi persoanei care ti le-a trimis. De 10 ori. Adauga si un "Mori!" la sfarsit. O sa-ti trimita de 20 de ori mai multe mass-uri si facand calculele, tot el pierde. Pana la urma se sinucide
  • Daca ai un blog, nu inseamna nimic. Daca nu ai un blog si critici persoanele care au bloguri (adica ai ideea tampita ca "orcine are blog, e prost/gay/degeaba/etc"), esti un dobitoc care a) vorbeste aiurea fara sa stie despre ce e vorba si care e invidios pe faptul ca lui nu i-a venit ideea cutare inaintea lui Q sau b) incearca sa ramana distant la activitatile in masa sperand ca cineva ii va observa atitudinea solitara, il va crede "destept"/"inteligent" si ii va face un sex oral. Ai mai putea sa taci din gura si sa fii pasiv, da' poti sa tii in tine?
  • Cand ai un scaun care scartaie, sari cu picioare pe el. Asa o sa-l inveti minte sa nu mai scartaie.
  • Cand vezi o disputa intre un cersetor si un mos la 80 de ani pe tema "Vrei bani? Du-te si munceste!", implica-te imediat. Omoara mosul si da-i banii lui cersetorului. te vei simti un Robin Hood.ro
  • Daca n-ai de munca, imagineaza-ti ca muncesti. Intotdeauna va exista in jurul tau un "iti pupi seful in cur ca sa fii un sef mai mic" care va raporta imediat situatia. Pentru binele cooperativei. Trebuie sa fii de acord...
  • Daca poti sa-ti bati fratele mai mic, bate-l. Pana nu creste.

4 comments:

  1. "Daca nu stii cum se porneste o masina de spalat, nu inseamna ca esti mai putin barbat. Inseamna ca nu te duce capul sa citesti instructiunile."

    Aici la fel, natura ne-a dezavantajat la modul ca orice panou de comanda cu mai mult de 5 semne pe el, ni se pare prea complicat (mi-e si groaza cand ma gandesc cate semne sunt pe mashina de spalat a prietenei mele). Ele pur si simplu au mai multa rabdare. De aia si termina o partida de Solitaire fara nici un stress si de aia sunt in stare sa scoata scor mai mare la orice joc gen zuma, Dynomite sau tetris.

    ReplyDelete
  2. Pe fra-su chiar merita sa-l bati, e roacher.

    ReplyDelete
  3. nu-l bate pe ala micu'...ca ne suparam...si ce daca e roacher?:-w

    ReplyDelete
  4. si aici vine momentul in care niste biete pisici inocente (pana la proba contrarie) au fost lovite de mine cand ma stricam de ras la postul asta si descopeream ca gravitatia se exista si la mine in camera... :P

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.