Thursday, August 10, 2006

Piţahatistul

Gogu Kaizer a uitat sa povesteasca despre perioada in care a fost piţahatist. A lucrat fo doo luni la Pizza Hut. Luni in care a primit un salariu mizer de 345 de RON, din care mai opreau calicii de la stat cate una-alta si mai ramanea si Gogu Kaizer cu fo 280 de RON. Si sa crezi tu ca Gogu Kaizer facea spaga. Cat, 10 RON pe zi? Pai Gogu Kaizer nu a fost ospatar, ci casier. In slice. Acolo, in camaruta aia mica unde se vinde pizza la felie. Si lumea era calica.

Kestia e ca Gogu Kaizer s-a comportat exemplar. Si va da un sfat: sa nu crapati in voi de la Pizza Hut, pentru ca exista cel putin un Gogu Kaizer care va face ce a facut si Gogu Kaizer la vremea lui. Adica:
1. Daca scapa pizza sau felii de pizza pe jos, nu o arunca (pentru ca valoarea ei i se va opri din salariul sau), ci o va pune la vanzare, iar cineva o va manca.
2. De asemenea, daca scapa un tort (prajitura aia din 6 felii care costa infernal de mult) pe jos, iarasi nu il va arunca. Il va pune si pe acesta la vanzare si va sterge orice dovada care arata ca l-a scapat pe jos.
3. Feliile de pizza au un timp bine definit in care se mentin proaspete. Se tin intr-un cuptor usor incalzit. La un moment dat, se usuca, se dau dracu', nu mai sunt bune si trebuie aruncate. Desigur ca Gogu Kaizer nu le arunca si le vindea asa uscate cum erau.

Nota: Lucrurile astea sunt bazate pe experiente reale din viata lui Gogu Kaizer. Atentie, deci. Plus ca viata la Pizza Hut nu e asa fericita cum se presupune dupa cum zambeste intreg personalul. E prima regula din ROI ca piţahatistul sa ii zambeasca dampulea, in stil retard, clientului. De parca ala o sa cumpere mai mult. Pai daca are bani si ii ie foame, o sa crape in el pana i se vor slabi butonii sau ceva de genul.

Cu toate ca incearca sa renege aceste amintiri, Gogu Kaizer este pus deseori in situatii de smuls parul din nas. Pai, de exemplu, zilele trecute, cand era cu Ţugurlan in masina, acesta s-a incadrat la un semafor chiar in spatele unui autobuz care avea lipit pe el o imensitate de reclama la noua promotie de la Pizza Hut:
Comentarii facute la vederea posterului:
Gogu Kaizer: $&&*&*$&$@##@$@()*$$%^#@ de nemernici! Il bantuie pe Gogu Kaizer! Vor sa ii distruga linistea interioara pe care a obtinut-o dupa mari eforturi cu galeata si lungi sedinte cu parintii la care participa din partea lu' fracsu!!!
Ţugurlan: Da' de ce isi pune aia patrunjelul in creieri?
Gogu Kaizer: $&&*&*$&$@##@$@()*$$%^#@ de nemernici! Il bantuie pe Gogu Kaizer! Vor sa ii distruga linistea interioara pe care a obtinut-o dupa mari eforturi cu galeata si lungi sedinte cu parintii la care participa din partea lu' fracsu!!!
Ţugurlan: Probabil da indicatii... "u, uite asa, imi fac codite de care sa ma tragi vulgar in timpul unui viol anal brutal neprotejat" Hoa, hoa, hoa!
Gogu Kaizer: "$&&*&*$&$@##@$@()*$$%^#@ de nemernici! Il bantuie pe Gogu Kaizer! Vor sa ii distruga linistea interioara pe care a obtinut-o dupa mari eforturi cu galeata si lungi sedinte cu parintii la care participa din partea lu' fracsu!!!
Ţugurlan: Deci se poate spune acum despre una nef****ă ca "i s-a urcat patrunjelul la cap"
Gogu Kaizer: U, uite un porumbel!
Ţugurlan: Hai, mah, odata cu verdele ala...
Gogu Kaizer: Bine ca nu mai ploo...
Ţugurlan: Stiai ca Socrate (469-399 î.e.n.) a fost unul dintre cei mai influenţi gânditori ai lumii occidentale si ca lucrările sale s-au centrat pe studiul eticii şi a virtuţii morale? Socrate considera că omul îşi poate găsi fericirea ducând o viaţă morală, iar morala poate fi învăţată. Chiar considera că a trăi moral înseamnă a şti, iar răul înseamnă ignoranţă şi, ca atare, este lipsit de intenţie!
Gogu Kaizer: Anşa, şi?

Concluzie: se poate spune ca Bucurestiul e plin de veverite care doresc sa arate lumii intregi ca li s-a urcat patrunjelul la cap...

1 comment:

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.