Wednesday, August 23, 2006

Incomprehensibilitate

Lui Gogu Kaizer i-a fost rau ieri. A avut febra si alte chestii d-astea. Ajungand acasa, de la servici, a deschis calculatorul, a pornit TV Tunnerul ala amarat si s-a varsat in pat. Acuma, cu dureri de cap si stari de voma, nu s-a mai ingrijorat sa caute telecomanda de la TV Tunner. Partea proasta e ca asta a pornit direct pe PROs TV, unde incepea SPAWN.

Pana sa-si aduca aminte ca de fapt nu detine o telecomanda la TV Tunner, era deja prea tarziu. Filmul incepuse. Paralizat de durerea de cap si satul de foame, a incercat sa ajunga la soarece, care era la 36 cm distanta de el. Inutil. In van. Mana nu i s-a miscat. Lucru cauzator de lacrimi a fost ca nici macar nu avea puterea sa-si intoarca ochii in alta directie. Oripilat de groaza, Gogu Kaizer a suspinat trist. Drept urmare, s-a uitat la SPAWN, film premiat pentru cretinitatea modului in care actorii isi interpretau rolul. Ca sa nu mai mentioneze despre povestea amuzant de ridicola si de previzibila a filmului. A, cel mai bestial personaj din tot filmul a fost Satana, rol care a fost interpretat de un somalez lihnit de foame si care tinea tot timpul gura deschisa in speranta ca cineva ii va arunca un colt de paine drept in gatlej. Sau a fost creata pe calculator, ceea ce iarasi e demoralizant.

Toate astea pana a venit Scorpia, care l-a salvat pe Gogu Kaizer din chinurile ce deja i se pareau eterne. Partea proasta acum e ca Gogu Kaizer a suparat-o pe Scorpia de dimineata, iar diseara isi va primi o pedeapsa echivalenta cu tortura. Cel mai probabil ii va stoarce cosurile de pe spate.

4 comments:

  1. Credcă îi foarte interesant să vorbeşti despre tine la persoana a 2-a.
    "Sau a fost creata pe calculator, ceea ce iarasi e demoralizant."
    Te referi la un colţ de pâine?
    Dacă da înseamnă că ţi-a fost foarte rău dacă ai confundat un colţ de pâine făcut pe calculator cu unul real într-un film cu actori somalezi. (buget redus)

    ReplyDelete
  2. 1. Gogu Kaizer e un personaj prin care autorul blogului reflecta, intr-o oarecare masura, diverse situatii sau pareri proprii. Credeam ca te-ai prins de asta pana acum.
    2. madmax: "Te referi la un colţ de pâine? "
    Gogu Kaizer: "Nu."

    ReplyDelete
  3. De fapt e persoana a III, dar facem caterinca sau analize gramaticale aici?

    ReplyDelete
  4. Bila alba pentru Sir Alex Ice.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.