Tuesday, August 08, 2006

Incalzirea globala

In dimineata asta, ca si in dimineata trecuta, Gogu Kaizer a venit la servici cu Ţugurlan cu maşina. A ajuns la 9 fara ceva. Adica la 8 si ceva. Pentru asta, Gogu Kaizer il va blestema pe Ţugurlan toata ziua. Spera sa ii creasca parul din nas pana la buric. Gogu Kaizer nu a vazut niciodata cum arata firma la ora 8 si ceva.

Ajuns la servici, Gogu Kaizer si-a pornit messengeru'. La scurt timp a fost apelat de catre o fosta colega de liceu care era crizata de amenintarea incalzirii globale. Gogu Kaizer, reticent din fire, si-a aratat compasiunea pentru ingrijorarea colegei printr-o mare durere dorsala. Si pentru ca sa nu fie nejustificat, Gogu Kaizer s-a documentat. A cautat pe net si a aflat cum ca pana in anul 2100, temperatura medie va creste cu aproape 6 grade. Lucru care l-a lasat pe Gogu Kaizer mai indiferent decat o broasca raioasa care trece pe langa un Porsche Boxster. Care e diferenta dintre a sta acum afara la 35 de grade faţă de a sta în 2100 la 40 de grade? Urca-te intr-un autobuz si o sa simti incalzire globala zdravana plus bonusul de rigoare (aroma de stârv, cretini, imbulzeli etc). Predictiile pentru anul 6409 aduse in prezent de catre inginerii RATB specializati in dezvoltarea distorsiunilor spatio-temporale. Adica soferii de hautobuzea.

Deci, fată, n-o sa apuci sa simti intr-adevar efectele incalzirii globale pentru ca pana in 2100 o sa sucombezi prin deces. Sau o sa mori.

2 comments:

  1. Caldura nu e o problema. Problema reala e ca probabil Gogu Kaizer din 2100 se va duce la servici cu Tugurlan din 2100 folosind barca acestuia din urma.

    ReplyDelete
  2. Pentru ca exista cate un Gogu Kaizer in fiecare dintre noi, se va opune topirii ghetarilor. Pentru ca poate.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.