Thursday, August 17, 2006

Buna dimineata

In mirobolanta dimineata de azi, in care Gogu Kaizer s-a trezit cu stromeleagul in erectie, s-a gandit ca e timpul pentru un nou episod din serialul "Ce glume proaste ii mai face Gogu Kaizer Scorpiei". Uitand ca Scorpia detesta trezitul foarte matinal, Gogu Kaizer, cu ochii rosii de somn si cu o freza de african cu beţe in nas, s-a gandit ca Scorpia ar fi foarte amuzata daca Gogu Kaizer o electrocuteaza cu mixerul de nes.

Asa ca Gogu Kaizer a pus planul in aplicare si a electrocutat-o. Momentul impactului a coincis surprinzator de spontan cu o palma peste creierii lui Gogu Kaizer. Probabil de la Dumnezeu, ca Gogu Kaizer nici n-a mirosit-o. Buimac si capiu, ca si cum ar fi fost latrat de caini, Gogu Kaizer a observat cu stupoare ca Scorpia nu radea. Culmea! Era contrar asteptarilor lui Gogu Kaizer. Cum sa nu razi cand te electrocuteaza cineva cu mixerul de nes?

5 comments:

  1. =)) esti geeeeeeeeeeeniaaaaal mor de ras

    ReplyDelete
  2. meriti o bere pt chestia asta :D
    uite-o aici

    http://www.restauracja-kaiser.it3.pl/restauracja-kaiser/kaiser-logo.jpg
    bea-0 incet, cu rabdare, ca e singura.
    iti dau bere ca altceva n-am.
    sau am dar nu-ti dau.
    cu asta vad ca esti obisnuit http://www.gigel.org/iapula/

    ReplyDelete
  3. interesanta experienta! ceva imi spune ca reactia scorpiei a fost una normala, data fiind situatia. intr-o noapte mi-am tuns prietenul in somn. ce amuzant,nuuu??? nu! el, n-a ras! what do u know!?

    ReplyDelete
  4. Scorpia are intotdeauna reactii normale la glumele anormale ale lui Gogu Kaizer... :( Gogu Kaizer nu s-ar baga totusi s-o tunda in somn pe Scorpia...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.