Wednesday, May 20, 2009

Aproape că era să le dăm să zacă, maică

Luni seara, pentru că avea în plămâni nişte timp liber [adică pentru că e la început de proiect şi încă nu a venit perioada de v10l an4l bru74l n3pr0tej4t (săru'mâna, mama, sper că nu ştii cine e l337 sp34k ăsta)], Gogu Kaizer a zis că "ok" când Buciuman a zis că "Bă, ne mai trebuie un om la laser tag. Ştii pe cineva?". Drept pentru care Gogu Kaizer a făcut parte din echipa Buciuman, aşa cum apare ea aici. Ea, adică echipa, nu Buciuman, deşi Buciuman în sine e el singur o echipă. Dar în sinea lui.

La respectivul laser tag, înainte să înceapă rundele propriu-zise, Gogu Kaizer a băut două beri şi a intrat imediat în formă. Sau doar una. Sau nu e sigur că le-a numărat. Cert e că la runda de încălzire, unde au jucat toate echipele grămadă de parcă se dădeau gume Turbo la sfârşit, Gogu Kaizer a perceput greşit realitatea şi alerga prin arena aia ca Scufiţa Roşie după gonoree, dar gonoreea era parşivă şi tot prindea viteză şi scotea limba la Gogu Kaizer (dar despre asta într-un episod viitor). În rundele oficiale, agitat şi lipsit de efecte speciale, alergând ca un pechinez la supradoză de Pedigree şi bâstâcâind din membrele superioare ca o ecuaţie diferenţială, Gogu Kaizer chiar a reuşit să facă nişte treabă, contribuind la eliminarea celor două echipe de fete. Mna, n-ar fi fost exclus să ia bătaie de la nişte fete; adică dacă jucau doar cu vestele alea pe ele, ar fi fost de ajuns să îl convingă pe Gogu Kaizer să îi vâneze pe cei de la el din echipă. Dar având în vedere că Ariel a făcut parte dintr-una din cele două echipe de fete, Gogu Kaizer e destul de cam recunoscător că nu au ales varianta asta.

A, ştiţi ce înseamnă o rundă de laser tag? M? Alea 12 minute de fâţâit nebambuistic prin arena aia - ştiţi ce înseamnă? Cea mai multă transpiraţie pe care o puteţi stoarce din voi, asta înseamnă. Nici dacă staţi în metroul de 18:16 de la Victoriei spre Universitate/Dristor, între opt persoane "provocate" din punct de vedere al atracţiei gravitaţionale, nu transpiraţi atât. Cu ocazia laser tagului ăstuia, Gogu Kaizer a aflat că poate transpira în talpă, în ochi şi în rinichi, în acelaşi timp. Dar coafura rezistă.

Cu excepţia chestiei de mai sus, toată seara a fost mega fun, deşi Gogu Kaizer s-a ciocnit de câteva ori prin întunericul ăla cu BleguPR, iar ea n-avea decolteul la îndemână ( :< ). Dar, desigur, echipa Buciuman s-a calificat în sferturi. Ea, adică echipa, nu Buciuman, deşi Buciuman în sine e el singur o echipă. Dar în sinea lui.

De final, na nişte o poză cu un Buciuman şi un Gogu Kaizer care tocmai înţelegeau cum stă treaba cu armele:

Plus filmuleţul cu rezumatul serii şi genericul greşit, filmuleţ în care apare şi burta lui Gogu Kaizer atunci când vorbea despre strategia "Mbăi, dar dacă îmi pun tricoul peste licuricii ăştia din piept e ca şi cum aş băga un cheat de invulnerabilitate? Hm, ea să-ncercăm..."


6 comments:

 1. uuu gk nekkid skin *faints*

  ReplyDelete
 2. Gogu+Rezistenta = Veta te iubec! GG!

  ReplyDelete
 3. No acu daca incercasi lasertag, hai si la airsoft.

  ReplyDelete
 4. Desi n-am fost imi e extrem de clar ca a fost blat si ca intr-un final trebuie sa decida Liga.

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.