Friday, February 18, 2011

Extrase din istoria viitorului

Primite acum, pe mail, de la persoana de contact din viitor a lui Gogu Kaizer, care este tot Gogu Kaizer, dar nu el însuşi.
 • Este anul 2093. Nokia câştigă "Song of the year" la Premiile Grammy pentru ringtone-ul lor clasic, Nokia Tune (varianta polifonică), compus de o clonă de-a lui Marius Moga.
 • Anul 2046. Mircea Badea sucombează în direct în timpul emisiunii sale, "În gura presei", când realizează că a epuizat toate înjurăturile inventate de rasa umană. În mod ironic, ultimele sale cuvinte sunt "Trăim în România şi...".
 • Anul 2034. Un cetăţean deghizat în Batman este ales preşedintele României, în urma promisiunii de a scăpa ţara de răufăcători (costumul de Batman îi amplifică lejer credibilitatea). Un an mai târziu îşi dezvăluie identitatea secretă, iar oamenii sunt şocaţi să afle că în spatele măştii lui Batman era Adrian Ciubotaru.
 • În 2052, statuia lui Nicolae Guţă se dezintegrează, cauza fiind cantitatea industrială de rahat de porumbei, care nu a fost curăţat niciodată de când monumentul a fost ridicat. Statuile celorlalţi compozitori de muzică naţională românească reuşesc să creeze o manea un şlagăr pe această temă, subliniind că, având în vedere progresia geometrică în care creştea numărul duşmanilor marelui artist, evenimentul era inevitabil.
 • Revelionul anului 2081. Pe Antena 1 e difuzată înregistrarea unei emisiuni cu Dan Negru. În colţul din stânga-jos al ecranului se poate observa avertismentul: "Chiar dacă daţi sonorul televizorului la zero, tot îl veţi auzi pe Dan Negru. Noi numim asta feature".
 • Anul 2049. Nikita, vedetă de talie internaţională, este aleasă ministrul culturii.
 • 18 august 2101. Singura zi din istoria existenţei sale în care manualul de limba şi cultura română, Libertatea, nu are pe copertă ţâţe, buci sau vedete crăcite la maxim, surprinse în instantanee regizate. Nu s-a aflat niciodată motivul.
 • Anul 2073. Partidul Bloggerilor Români propune pentru aprobare legea 19/2073: "Orice articol care conţine informaţii luate din altă parte trebuie să precizeze sursa". Partidul Spammerilor Cinstiţi se opun, iar legea este respinsă.
 • Anul 2080. Gogu Kaizer scrie postul care urmează imediat după ăsta.

6 comments:

 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_tune

  ReplyDelete
 2. @Anonymous: http://tinyurl.com/696gyms

  ReplyDelete
 3. anul 2073-dupa respingerea legii propuse de partidul bloggerilor romani, in incinta partidului spammerilor cinstiti a avut loc o deflagratie produsa de un terorist kamikaze, ce i-a ucis pe toti membrii marcanti aflati in sedinta.
  Ulterior Liga Araba pentru Onoare in Scris a revendicat atentatul

  ReplyDelete
 4. Anul 2100: Cuvantul 'este' devine singurul cuvant ramas oficial ''politically correct''. Limbajul uman se reduce la un singur este este este...

  ReplyDelete
 5. 2011: Mare-mi fu mirarea când am văzut articol nou Gogu Kaizer rătăcit prin străfundurile reader-ului.

  Eu zic că ar trebui să ţi se retragă alocaţia de blogger. Că în Africa mor bloggerii de foame.

  ReplyDelete
 6. Mai! Pai da tu ai blog nou si nu zici la nimeni?! Rusine Dinu Patriciu!
  Ia luati de aici nestiutorilor:
  http://gk.voce.ro/

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.