Friday, April 16, 2010

Ze 3D

Adică LG Infinia. Gaşca de la LG a invitat nişte lume într-un loc amenajat gigea să le povestească despre cum e cu ze 3D şi cu Infinia (care, în urechea lui Gogu Kaizer, sună a nume de gagică bună). Din greşeală, era şi Gogu Kaizer pe lista aia cu lume, aşa că s-a rătăcit şi el pe acolo (nebărbierit, desigur).

Pe scurt, televizorul, de felul lui, e meseriaş - Full HD 3D OMG WTF. De-asta şi costă vreo fix 7.999,99 RON (sau 2000 de euro) şi de-asta s-a şi epuizat stocul de 100 de bucăţi pe care băieţii l-au adus în urmă cu două săptămâni. Gogu Kaizer şi-a pus ochelarii peste nas şi s-a holbat puţin la ce rula pe ecran. După ce l-a analizat câteva minute (şi ecranul, şi televizorul), a ajuns la nişte concluzii:

1.

2. Ca şi la "Alice in Wonderland", Gogu Kaizer simţea că mai avea nevoie de încă două urechi. Ca să poată vedea cum trebuie (lui Gogu Kaizer îi dă cu virgulă când se uită la distanţă), pe lângă ochelarii speciali trebuia să ţină şi ochelarii cu dioptrii pe bârnă. Na, asta nu era o problemă, că bârnă e destulă, dar urechi n-are decât două. După 5 minute de purtat două perechi de ochelari, urechile lui Gogu Kaizer veneau cam perpendicular pe creier (uber inestetic).

3. Dacă ar fi sătul de bani, Gogu Kaizer şi-ar lua televizorul mai mult pentru jocuri (păi pr0nache 3D nu se există)(nu?)(dar stai, de ce ar vrea cineva aşa ceva?). Bine, ar băga şi nişte filme, că nu merge fără, lol. Problema e că sunt puţine jocuri cul care sunt 3D şi care merită jucate (o listă micuţă e aici). Cel mai bun exemplu e "Batman: Arkham Asylum", care e foarte bine făcut (a şi luat o căruţă de premii pentru chestia asta). Jucat în 3D ar fi de departe o experienţă genială.

4. O chestie tare, dar inutilă e că se conectează la internet wireless. Ce faci cu internet pe televizor? Serios, zic. Nu-ţi ajunge că ai internet pe calculator, telefon, iPod, PSP, ceas, unghii, ciorapi, omg, etc? Serios, zic.

Oricum, la cum merge treaba, nu mai e mult şi începe valul cu televizoare 4D. Dacă nu a început deja. A început deja?

3 comments:

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.