Monday, September 01, 2008

Nuntaş level 11

În extravagantul weekend ce tocmai a trecut, Gogu Kaizer a fost la nunta Speranţei. Da, băi, nene, Speranţa s-a măritat (asta e un fel de "Uite, bă, Ştefane! Uite, bă! Bă, uite!").

Fiind un ţigan super ocupat, Gogu Kaizer nu a avut timp să primească invitaţia la nuntă în carne şi oase, drept pentru care a ales opţiunea cu "secolul vitezei", mai exact aia în care primea invitaţia pe mail. S-a uitat la ea, i-a dat un forward şi Scorpiei, să se uite şi ea la ea, iar apoi s-a mai uitat şi el o dată la ea. A zis că a băgat la cap data, ora şi locul destrăbălului şi s-a întors la a presta despre venit la serviciu la ora 9:00 (camerele de supraveghere ale domnului B-numărcenzurat-AXY pot confirma treaba asta).

Sâmbătă, însă, în ziua cu pricina, Gogu Kaizer a întrebat-o lasciv pe Scorpie dacă nu cumva are la ea o invitaţie la o nuntă, pe care să scrie o oră şi un loc, pentru că el habar n-avea pe ce lume trăia în momentul respectiv. Era dimineaţă şi freza îi juca feste, băgându-i din când în când câte un fir de păr în ochi şi-n nas. După un dialog destul de scurt care s-a rezumat în final la "bă, habar n-am unde mergem diseară", s-a ajuns la concluzie că Gogu Kaizer habar n-avea unde trebuia să meargă în seara respectivă. Totuşi, cu nişte memorie ceva mai bună din partea Scorpiei şi cu nişte "Web History" de la Google, au găsit într-un final restaurantul la care se lăsa cu sarmale şi cu furat mireasa.

Fiind 87% siguri de rezultat, au coborât din taxi în faţa localului şi au dat cu prezenţa la intrare. Au intrat, au zis că "ohai" la oamenii de pe acolo, oamenii de acolo au zis că "momentan, mirii dansează şi vor veni mai later puţin şi la ei", Gogu Kaizer a zis că "ok" şi s-au aşezat la masă. Mai later puţin, pe când aperitivele dansau în farfurii, au venit şi mirii pe la masa Gogului. Spre surprinderea Gogului, castraveţii de la aperitive n-aveau sare. Spre surprinderea Scorpiei, mireasa nu era Speranţa. Spre surprinderea mirelui, habar n-avea cine erau ăia doi care înfulecau aperitive la nunta lui. Spre surprinderea miresei, Gogu Kaizer era bărbatul pe care şi-l dorise întotdeauna.

Nu, stai. Ceva nu e bine. Hai să reluăm.

Fiind 87% siguri de rezultat, au coborât din taxi în faţa localului şi au dat cu prezenţa la intrare. Au intrat, au zis că "ohai" la oamenii de pe acolo, oamenii de acolo au zis că "momentan, mirii dansează şi vor veni mai later puţin şi la ei", Gogu Kaizer a zis că "ok" şi au aşteptat cuminţi ca preafericiţii să termine dansul. Între timp, un mic dialog cu tanti mama Speranţei pe sistemul:

GK [uşor dezorientat]: Păi noi doar sperăm că am nimerit bine...
Mama Speranţei [ceva mai dezorientată decât GK]: Păi... La nunta Speranţei, da...?
GK [răsuflând super uşurat]: Ieste, mă, am nimerit bine, happy happy joy joy, sărumâna tanti mama lu' Speranţa!
Mama Speranţei [răsuflând şi mai uşurată decât GK]: Ok, dude, whatever...

...le-a confirmat că au nimerit bine.

Una a trecut. Dar peste 3 săptămâni, Gogu Kaizer o să fie nuntaş level 13 :(

8 comments:

  1. level up = ruina in portofel :<

    ReplyDelete
  2. level 13 = Bonus time, going to next level...

    ReplyDelete
  3. ce teapa isi iau toti astia care-si fac nunta vara. O nunta e de facut ori primavara ori toamna, pre sau post cheltuielile de anul nou

    ReplyDelete
  4. o sa fie frumos cand o sa fii level 30 adica nas.:)

    ReplyDelete
  5. Ba, da' cand esti ginere ce level e? Sau ala e game over?

    ReplyDelete
  6. @Byubay: :)) sigur e game over.
    @GK: nasol de tine ca ai prieteni atat de "mari" incat sa o arzi dubios pe la nunti. Eu te-as ruga sa faci un tutorial pentru "neinitiati" si eventual unul de spravietuire sau un combo ca de fiecare data cand ma aflu la un astfel de eveniment ma jur ca e ultimul si nu e :(

    ReplyDelete
  7. n-are prieteni mari, da` n-auzi ca e tigan :)

    ps: tu cum urci gogule la levele? ca la baschet, ..cu doua puncte? a?

    ReplyDelete
  8. :)) Esti genial!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.