Tuesday, March 11, 2008

Manevre nu prea foarte evazive

Dacă vi se părea că Mezelul [pentru că orice nume de alint se scrie cu M mare de tipar] nu a acoperit destul subiectul "mortăciuni în trafic", vi s-a părut cât se poate de greşit. Chiar azi-dimineaţă Gogu Kaizer a fost nevoit să treacă printr-o experienţă exagerată de interacţiune socială, care s-a soldat cu nimic gore, dar cu ceva tot s-a soldat, ea, acţiunea, s-a soldat cu ceva.

Ieşind de la metrou de la 1 Mai, Gogu Kaizer se îndrepta agale către serviciu [de prisos menţionarea faptului că nu se grăbea]. După ce a traversat o oarecare stradă din instinct, Gogu Kaizer a observat că plimbarea avea să devină mai dificilă cu 67%, pentru că un senzaţional intelectual şi-a parcat BMW-ul pe trei sferturi din trotuar.

Desigur, inevitabilul clişeu nu a întârziat să apară. Gogu Kaizer a reuşit să ajungă la acea porţiune dominată de BMW după singura mortăciune de pe o rază de 3m. Evident, mortăciunea a început să parcurgă "trecătoarea" bolborosind, deplasându-se cu o viteză medie de 1 pas nenorocit/oră. În ciuda lui Gogu Kaizer, adică. Care Gogu Kaizer a ignorat toată faza la început. Abia după 200 de ani, când a observat în sfârşit că mortăciunea nu avea de gând să întreacă toţi melcii, şi-a zis că "Blargh!" şi a decis să ocolească maşina respectivă circulând pe carosabil. Asta presupunea o întoarcere de 180 de grade şi ocolit maşina.

Surpriza a venit când Gogu Kaizer, după ce a efectuat cu mare succes întoarcerea respectivă, s-a văzut prins ca într-o nicovală şi fără nicio cale de ieşire, pentru că în spatele lui era nimeni alta decât colega de mormânt a mortăciunii, a doua pe altă rază de 3m. A, şi care se deplasa la fel de sigur ca şi mortăciunea nr. 1. Drept pentru care Gogu Kaizer a făcut cunoştinţă cu lipsa de reacţie şi a mai făcut o întoarcere de 180 de grade, revenind la poziţia iniţială. Desigur, nu a avut de ales şi a trebuit să meargă la fel de încet şi sigur ca mortăciunea din faţa lui.

Când, într-un final, relicva a ajuns la capătul "trecătorii", Gogu Kaizer a crezut că s-a terminat calvarul. Însă momentul în care mortăciunea s-a oprit chiar în acel capăt să se holbeze cu ură la un afiş de pe un stâlp a coincis cu momentul în care Gogu Kaizer a intrat în "rage" şi era foarte convins că poate încălca legile fizicii şi ale eticii şi că poate face toate chestiile astea. Desigur, toate având-o ca personaj negativ pe mortăciunea respectivă. De mai multe ori.

Însă ce a fost gore a trecut şi a Gogu Kaizer a ajuns la serviciu înainte să fie prea târziu şi, mai ales, înainte să fie nevoit să se grăbească. Însă nici aici nu a fost destul de în siguranţă, pentru că în Mozilla-ul lui şi-au făcut apariţia nişte poze cu Emma Watson. Pentru cei care trăiau cu impresia că Hermione e jailbait, pentru cei care abia aşteptau să intre în legalitate, pentru cei care, în trecut, au avut curajul să exclame că "bă, Hermione aia o să fie cam bună când o să facă 18 ani şi nişte ţâţe", luaţi de aici! [poză luată din grămada de poze cu Emma Watson de pe usemycomputer.com şi mâzgălită de Mezel]

Temă pentru acasă: cum arată gerunziul verbului "a purcede"?

8 comments:

  1. http://dexonline.ro/search.php?cuv=purcezand . Ie prea gege dexonline.ro

    ReplyDelete
  2. a se mentiona ca dai CLICK pe FLEIUNI din dreapta sus

    ReplyDelete
  3. Hermione, partidul te vrea barbierita! lol

    ReplyDelete
  4. Hermione e bărbată, băh! :D

    ReplyDelete
  5. putrezind e gerunziul, dac-ai de-a face cu mortaciuni :)

    ReplyDelete
  6. da ce zici de "a rage" la perfect compus:P

    ReplyDelete
  7. Hermione rocks!
    Bine ca nu ai intarziat la serviciu, mai magarusule!

    ReplyDelete
  8. chiar..nu exista ptr a rage:) la PC

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.