Saturday, February 16, 2008

Melcul păcălit de ciorbă

A fost odată ca ca ca niciodată un fel de melc paranormal. Şi pentru că era paranormal, făcea tumbe bivalente. Cele mai bivalente tumbe el le făcea. Într-o zi, pe pusă masă, a venit la el un crac. Când l-a văzut, melcul a belit toţi cei 800 de ochi ai lui, pentru că nu mai văzuse niciodată în viaţa lui un crac, pentru că el nu avea aşa ceva şi pentru că el era paranormal.

Melcul îi spuse atunci cracului:
- O hai, I can haz yur messenger id plskpârş?

Însă cracul nu-i răspunse. Melcul se întristă, însă în acelaşi timp făcu o comoţie cerebrală, pentru că realiză brusc că el era un melc şi că nu putea să vorbească, chiar dacă era paranormal şi avea id de messengereanu. Nu mică-i fu mirarea când se trezi şi văzu că respectivul crac era încă lângă el. Intrigat şi precaut, melcul întrebă din nou, sfios:
- O. Hai. Cheschetufe?

Cracul din nou nu răspunse şi melcul din nou făcu o comoţie cerebrală. Când se trezi, melcul decise că relaţia dintre el şi crac nu prea mai mergea şi se hotărî să se ducă la dracu'. Pe drum se întâlni cu alt melc, albastru şi cu mulţi ochi beliţi. Atunci melcul nostru a realizat că nu există melci cu ochi nebeliţi. Râse în sinea lui, pe care o ţinea tot timpul în buzunarul de la piept, merse mai departe şi mai făcu o comoţie cerebrală, pentru că el nu avea buzunare.

După o călătorie scurtă mai scurtă decât mă-sa, melcul ajunse la RoBlogFest. Uitându-se uimit la gloata de bloggeri de acolo, făcu o comoţie cerebrală, pentru că el nu avea blog, lol. Trezindu-se, melcul dădu dovadă de o criză de nervi, pentru că era cam sătul de atâtea comoţii cerebrale. Având +18 la Hide şi +21 la Agility, melcul îşi dădu nivel, luându-şi skill de fighter, ceea ce era tot aiurea pentru că el era melc. Drept pentru care mai făcu o comoţie cerebrală, aşa, de-al dreacu'. Se dovedi că, de fapt, ciorba era de burtă.


Sfârşitul primei părţi paranormale

8 comments:

  1. GG. Gogu's back. No ashe. Alea alea. :))

    ReplyDelete
  2. mult suprarealism, mult de tăt...

    ReplyDelete
  3. super tare.......printesa rama ce mai face? :))

    ReplyDelete
  4. O psihotică relaţie intimă între craci, melci şi ganglioni nervoşi... adicălea 'no sens', non?

    ReplyDelete
  5. Gogu si sensu ... melcu si cracu ...

    ReplyDelete
  6. Baaaa, ce-ai cu melcii?? Tu-i cochilia ma-sii de treaba...

    Oricum, se cere S01E02. Cu subtitrari. In chineza simplificata.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.