Saturday, January 05, 2008

Memento: Înapoi la grădiniţă

Motto: "După ce îl cunoşti, Gogu nu mai e la fel de funny cum ţi se părea înainte."

Se dă un degeabist cu probleme serioase la creieri. Se dă un pachet de plastilină, pe a cărui etichetă scrie clar că "Pentru copii de la 5 la 10 ani". I se arată degeabistului pachetul de plastilină. Degeabistul nu schiţează niciun gest. Nemaiputând să se împotrivească vocilor, degeabistul clachează. Rezultatul:

Adică un Gogu Kaizer fericit că are plastilină. Care imediat a realizat o uber operă de artă nu foarte horror, dar destul de, ceea ce nu îl face mai pueril decât o maimuţă, dar are mai puţin păr pe spate decât, deşi faţa îl trădează:

Şi, desigur, direct din imaginaţia Ligiei, aveţi în continuare un fel de floare roz sadică, moleşită de căldură, pe care o chinuiesc amintirile mă răscolesc:

Mai ninge?

3 comments:

  1. pure art...de vanzare? de la cat incepe vanzarea?

    ReplyDelete
  2. Laura il adora pe Gogu Kaizer... ptr ca Laura rade maxim cand il citeste, pentru ca il sustine in tot ceea ce scrie, pentru ca modeleaza extraordinar plastelina, tipul uman, societatea si tipurile noastre... si ptr toate celelelalte 1000 de motive pe care nu le poate scrie aici caci spatiul e limitat!

    Laura il pupa pe Gogu Kaizer !

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.