Sunday, August 12, 2007

Concediu

După cum aţi putut observa [cei 5 oameni care mai citesc blogul ăsta, zic], Gogu Kaizer n-a mai prestat pe aici în ultima vreme. E de muncă pe la muncă şi Gogu Kaizer trebuie să muncă, pentru că altfel nu mănâncă [a se observa rima de manelist pe care Gogu Kaizer tocmai a făcut-o]. Partea bună despre el e că a reuşit, totuşi, să îşi ia 3 zile libere, în scop de concediu. Pe care şi l-a petrecut prin Constanţa. Aşadar:

Ziua 1
Tren dampulea la 1:39 AM, întârziat o oră dampulea. Era personal. Când a ajuns în gară, românii care încercau cu disperare să coboare erau împinşi înapoi în tren, din ambele părţi, de alţi români, cuprinşi de o disperare mai mare, alimentată de teama de a sta în picioare. După ce s-a urcat toată lumea, s-a dovedit că mai rămăseseră câteva locuri libere prin primele vagoane.
Drum plictisitor de noapte cu tentative reuşite pe jumătate de dormit în poziţii refuzate de toate oasele din corp. Din fericire, Scorpia nu s-a zbătut prea mult şi a acceptat povara de a fi pernă.
Ajunşi în Constanţa - cu întârzieri, desigur - Gogu Kaizer şi Scorpia au găsit cazare din a treia încercare. Primele doo erau destul de dampulea. După instalare, somn de voie.

Spre seară, după o plimbare orbecăită pe plaja din Mamaia, Gogu Kaizer conversează cu Little Bro şi pun de o înâlneală. Moment istorico-blogosferic: doi magnaţi ai blogosferei româneşti au băut apă plată fără lămâie. A urmat o seară gigea, găzduită de Ştefan [vărul lui Little Bro, care urla ca un balaur când cineva i se adresa cu "văru'"]. În compania selectă a găştii - Raluca, Ligia, Little Bro, văru', Nemo, tipul blond pe care Gogu Kaizer a uitat cum îl cheamă - s-au consumat nişte multe doo sticle de bere şi "din cand in cand un lol sau un gg". Printre altele, zic. Şi printre şi mai altele, Raluca şi Ligia deci nu începem subiectul ăsta am zis deci gata deci ho nu mai insista la dracu' cu semnele de ortografie şi cu "deci"-ul. Mai pe larg şi "luminat", se zice pe alocuri aici. La un moment dat, Little Bro menţionează ceva de un concert cu Şuie, Cargo, Iris etc. Din păcate, e sâmbătă.

Ziua 2
Plajă, că deh, a venit românu' la mare şi trebuie să strângă dovezi pe care să le înainteze cunoscuţilor spre lăudare şi ofticat dujmanii. Paranoic din fire, Gogu Kaizer a decis să ia la el, pe plajă, doo prosoape amărâte, a mai naşpa vestimentaţie şi banii de haleală. Lăsat acasă tot ce putea fi de valoare. Printre care şi telefonul, obiect exagerat adulat de Gogu Kaizer şi de care cu greu s-a despărţit. De asemenea, Scorpia a fost îndemnată să purceadă la aceeaşi tactică.
Păi toate bune şi gigea, dar Gogu Kaizer, odată ajuns pe plajă, a cam pierdut noţiunea timpului. Ceea ce trebuia să fie un frumos tur al Constanţei pe la 4 şi ceva s-a transformat într-o leneveală pe plajă până pe la 6 şi ceva, când Gogu Kaizer era convins că era de fapt 3 şi ceva. Desigur, înjurat de Little Bro şi prăjit ca un porc.

Ziua 3
Trezit cu noaptea-n creieri, pe la 9, de Scorpie şi-al ei "hai la plajă, că n-ai venit aici să horcăi dormind". Pe măsură ce se trezea, Gogu Kaizer devenea tot mai lucid şi tindea să-i dea dreptate. Şi a prestat despre plajă. Numai că de data asta, Gogu Kaizer a fost atent ca un crocodil la ceasul vecinului de şezlong. Drept pentru care, la ora stabilită, s-a întâlnit cu Little Bro şi cu văru', care l-au plimbat, pe el şi pe Scorpie, printr-o mică parte din Constanţa, într-un final ajungând în mult prea menţionatul Taclale. Care Taclale nu a fost deloc dezamăgitor. Muzică bună, lume gigea, loluri şi gegeuri.

Ziua 4
Trezit matinal, luat bagajul, umblat beleuzi prin oraş, mâncat pizza la o terasă, chelnăriţă sictirită rău, dar rău, peste fire de rău, lăsat bacşiş o laie pentru că era cretină, dus la gară. Pe la fo 20:24, în timp ce se afla în tren şi se oripila ascultând manele la telefonul retarzilor de vis-a-vis care mâncau salam de vară cu unt în tren [Gogu Kaizer crede că a mai zis o dată că era în tren] şi beleau fasolele alea surpate, printre care se zăreau bucăţi de ceva verde - şi toată lumea ştie că nici salamul de vară şi nici untul nu au acel ceva verde - , mânjiţi de unt pe nas şi behăind guţisme, Gogu Kaizer primeşte mesaj de la Little Bro, băiat de treabă de felul lui, respectuos - dă "bună ziua!" - care zicea aşa: "Mmm concert Şuie. (nu m-am putut abţine)". Orice om normal, în situaţia lui Gogu Kaizer, probabil i-ar fi trimis ca replică un mesaj plin cu înjurături. Nu şi Gogu Kaizer! Nu, nu! Gogu Kaizer i-a zis: "Îmi pare rău că nu pot participa şi eu la eveniment. Mă bucur, însă, că măcar tu te distrezi. Cu toate acestea, cadrul select în care mă aflu e la fel de jovial şi antrenant ca şi concertul de care vorbeşti. Savurez fiecare secundă. Viaţă lungă şi prosperitate îţi doresc!"

Şi gata concediul, că a ajuns acasă. Fuse frumos. Gogu Kaizer e de părere că îl merita. Mulţumiri speciale, desigur, lui Little Bro, care a fost mai mult decât gege [gata, că devine o propoziţie ghei].

De mâine înapoi la muncă, zic. Şi, ca de final, multe poze.

5 comments:

 1. eu cred ca n-ai fost la mare, tu de fapt ai stat in casa zilele astea fiind sclavul scorpiei si te-ai jucat planescape! sper :D

  ReplyDelete
 2. ioiiiiiiiiiii!in sf ai venit>:D<

  ReplyDelete
 3. :) cadru select a ? :)))
  a se consemna ras cu lacrimi la acest post.. se accepta incercuiri ale datei in calendar

  ReplyDelete
 4. Ahaaa si deci tu ai vrut ca sa fi patrihot ! Pacta de tine ! mai bine mergeai la Golden SANDS, mai vedeam si noi o buca de bulgaroaica ! :))

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.