Wednesday, June 13, 2007

Undead. Zombies. Mortaciuni. Si inca ceva

Pana la ora 8:30 AM, daca te plimbi ca un cetatean onorabil ce esti pe strada ta facuta de tine, vezi lume care se duce la serviciu, care vine de la serviciu, care intarzie la serviciu etc. Dupa ora 9, ar cam trebui sa te feresti sa iesi din casa sau din cladirea in care lucrezi. Pai pentru ca ies zombii si undeadzii la produs, fraiere! Du-te tu, jmekere, la 9:30 catre metrou la Dristor [pe jos sau cu tramvaiul] si zi-i lui Gogu Kaizer ce vezi. E, o sa vezi ce-a vazut si el azi la 9:30: zombii tarandu-se ligav pe la umbra, mortaciuni duhnind a degeabism, chestii neindentificate intrate deja in putrefactie lesinate pe scaunele din tramvai...

Unde dracu' se duc toti astia? E vreun soi de adunare ultra-secreta, de care stiu numai ei? Umbla tarsaindu-si articulatiile prin caldura asta si apoi se mira cand vad la televizor un seaman rapus de zapuseala. "Nu este posibil, mon cher!", vor racni! Cine va lua vina asupra-i?

Gogu Kaizer promite solemn ca la adancile lui batraneti [pe care e posibil sa le apuce daca mai traieste pana atunci] va sta dracu' la locul lui, va lenevi dampulea, isi va enerva nepotii atat de tare incat acestia sa-i faca toate treburile doar ca sa nu ii mai enerveze [pentru ca Gogu Kaizer e posibil sa fie cam senil la varsta aia; daca nu, cel putin deputat], nu va iesi pe strada ca sa incurce lumea si va folosi sapunul chiar daca lui nu i se pare ca ar avea nevoie.

Bun, gata cu asta. Si-acuma, pentru toate veveritele care se crede ele trendii, care poarta ele bucile pe dinafara si ţâţele peste bluze, care are ele ochelari de soare d-aia shukari de se tin la ceafa si care crede ele ca ele ie cele mai cele, Gogu Kaizer va ureaza sa aveti parte de dopuri* la gura aia pe care o cascati inutil atunci cand incercati sa scoateti tot felul de sunete, in special alea care seamana cu niste cuvinte.

*dop, dopuri, s.n. 1. Bucată de plută, de cauciuc, de sticlă etc. cu care se astupă deschizătura unei sticle, a unul vas îngust etc.; astupuş. 2. [in termeni kaizerieni si pentru situatia descrisa mai sus] penis, puţulică, cocoşel, ştromeleag, mătărângă cu care se astupă cavitatea bucala a unei veverite care "sufera". Adica ceva de genul "Si, fata, am vazut in magazinul ala o roc... eheh... eheh... *choke*choke*" si restul il deduceti voi, ca ati luat destule filme porno de pe disii.

4 comments:

  1. donează-le ălora o sticlă de apă şi un pliculeţ de şampon şi un săpun de hotel.

    ReplyDelete
  2. Gogule.. iti recomand cu caldura serialu The War at Home. Pentru nepoti si alea. Da-i draq de zombii sau macar da-le carne ca si la veverite de altfel. De fapt.. la veverite multa carne. Muuuuulta bah ca ai nasu mare :D

    ReplyDelete
  3. cum scriam eu intr-o insemnare mai veche, zombii astia ies din case si fac questuri isi cauta potiuni de mana si viata, fac skilluri, si apropo de ce mai sters din lista de bloguri, am gresit eu cu ceva? Te rog spune-i macar sa stiu daca sunt de vina.

    ReplyDelete
  4. Treaba sta asa:
    - aia din tramvai nu sunt degeabisti sunt stafii si nu le vezi decat tu, ca la ora aia tu ai deja insolatie
    - iar de tzate, buci si ochelari, ne ocupam si noi sa le punem "cep", dar exista si doi profesionisti: Buddha si Iepurila ProN. Daca mai sunt doritoare, pot apela cu incredere la numarul de telefon 0800 *** ***. Numar apelabil numai in reteaua aia, care o stie io.
    :))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.